Vad är Utdelning Anmälan?

En utdelning anmälan är en formell process att företag följer som en del av förberedelserna för avstämningsdag för en fondemission. Anmälan lämnas till enhetliga rutiner Institutionen för NASDAQ, vilket gör att aktiemarknaden att bestämma vad som kallas fritt utdelning i samband med utdelningen. För närvarande är företag skyldiga att rapportera dessa uppgifter senast tio dagar före själva avstämningsdag för aktieutdelning. Att ge utdelning anmälan minst tio dagar före avstämningsdagen är nyckeln till att se till att alla transaktioner som innebär att säkerheten i samband med utdelningen avslutas i tid. Genom att utfärda en formell underrättelse till NASDAQ, är det möjligt för aktiemarknaden att ställa in ex-utdelning, offentliggöra datum och därmed ge alla investerare med transaktioner i väntan på tillfälle att komplettera dem före avstämningsdagen anländer.

Utdelningen anmälan är en mekanism som är bäst för alla investerare med transaktioner väntan. Detta beror på att priset på aktien träffas en gång avstämningsdag anländer. Utdelningen anmälan gör det möjligt för aktiemarknaden för att ge investerarna tillräckliga uppgifter för att vidta åtgärder för att komplettera alla transaktioner i samband med säkerhet och därmed undvika en sänkning av aktiekursen. När investerare väljer att se både fritt utdelning tidpunkt som NASDAQ och avstämningsdagen som bekräftas av utdelningen anmälan är det möjligt att undvika inblandning med den minskade enhet aktiens värde i fråga . Kringgå detta minskade värdet på de aktier som är viktigt för investerare med transaktioner i väntan, eftersom de inte är berättigade att delta i emissionen av utdelningen. Därför finns det ingen intäkterna för att täcka minskade värdet av lagren när företaget betalar utdelning ur sina likvida reserver.

Utgivningen av en utdelning anmälan är också i bästa NASDAQ. Genom att erhålla information om en avstämningsdag för utfärdande av utdelning, är marknaden kan lämna någon handel på marknaden gott om tid att bestämma hur de vill närma sig beståndet i fråga. Eftersom det inte finns någon stor brådska att fatta beslut över natten, kan investerare väga alla faktorer och därför inte översvämma marknaden med order som får eller inte får påverka den totala funktion NASDAQ. Ur detta perspektiv, vilket ger en utdelning anmälan är mycket viktigt att hjälpa marknaden att fortsätta att fungera effektivt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.