Vad är Timeshare Brokers?

Timeshare mäklare är individer eller företag som erbjuder timeshare fastigheter till salu, ungefär som fastighetsmäklare. Timeshare Fastigheterna ägs av flera personer, eller grupper av personer, som vardera har möjlighet att använda fastigheten till en förutbestämd tid varje år. Dessa typer av egenskaper kan variera mellan små hotellrum med stora villor. Mäklare ger ett annat alternativ för dem som vill använda en sådan plats, men kanske inte kan ha råd med en inteckning i ett fritidshus.

De flesta timeshare mäklare verksamma i populära turistorter eller nära andra populära turistmål, exempelvis som stränder eller nöjesparker. Detta är lönsamt eftersom människor kommer antagligen att vilja köpa andelslägenheter på dessa platser, så att de kan semester där. Mäklare fungera även i städerna, ofta eftersom detta tillåter dem att vara tillgänglig för ett stort antal potentiella kunder.

Ofta människor interagerar med ett tidsdelat boende mäklare när de får ett telefonsamtal eller brev som erbjuder en gratis semester i en resort area. Dessa erbjudanden ibland kräva av dem som deltar att delta i en kort fastigheter presentation vid fri resa. Mäklare ofta inriktas på personer i en central demografisk och erbjuder t. ex. semestrar så att potentiella köpare kan se tidsdelat boende och dess bekvämligheter, och lockas att köpa en. I likhet med andra fastigheter till salu, timeshare priser är förhandlingsbara och alla som arbetar med timeshare mäklare bör ha detta i åtanke. Under en försäljning presentation kommer mäklaren ofta uppmuntra dem som är intresserade att köpa en fastighet omedelbart. Potentiella köpare kan ofta förhandla fram ett lägre pris om de inte känner sig pressade och informeras om fastigheten.

Användning av en mäklare är inte det enda sättet någon kan köpa en timeshare. Personer som är intresserade av att köpa kan man ofta hitta radannonser, förteckning över fastigheter till försäljning av ägarna, i tidningar eller på nätet. Det är ofta en god idé att tala med flera tidsdelning mäklare och forskning genom-ägare försäljning samtidigt. Gör det kan hjälpa en köpare med förhandlingar för att han eller hon kommer att bättre förstå aktuella marknadspriser samt vilka typer av hus till salu.

Personer som vill sälja en timeshare kanske vill använda sig av timeshare mäklare istället att försöka sälja fastigheten på egen hand. Även om ett tidsdelat boende mäklare normalt kräva betalning i form av provision eller procent av försäljningspriset, med en sådan professionell kan nå ett större antal potentiella köpare. Mäklare också tenderar att ha mer reklam kunskap och kunna publicera det fastighetens tillgänglighet, som kan bidra till en snabb försäljning eller bättre försäljningspris.

En timeshare mäklare bör klargöra att köpa en timeshare är inte detsamma som hyra. Köpa en sådan fastighet är en form av ägande. När en person tecknar ett sådant avtal, han eller hon blir skyldig att göra regelbundna betalningar och kommer att ansvara för att hitta en ersättare köpare om han eller hon beslutar att upphäva äganderätten innan slutdatum anges på avtalet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.