Vad är Kombination planer?

I en värld av försäkring, kombination planer livförsäkringar som kombinerar de bästa egenskaperna med olika typer av täckning. Ofta kommer en kombination plan ger en blandning av förmåner och villkor som finns i både liv täckning och sikt livförsäkringar. Användning av kombinationen planer är mer vanligt som en del av vinsten paketet utvidgas till de anställda i ett företag snarare än en individuell försäkring paket. En av fördelarna med att delta i en grupp kombination plan är att arbetstagaren har viss kontroll över strukturen av hans eller hennes fördelar. Om den huvudsakliga inriktningen för den anställde ger någon slags nytta för anhöriga i händelse av dödsfall försäkringstagaren, planer kombination ger ofta flera olika sätt att utföra detta. När det finns en önskan att ackumulera kontantvärde i täckning över tiden, kan kombinationen planerar också att göra detta möjligt. I många fall är det kontantvärde upplupna på en skattefri tidsförskjutning, som också kan vara attraktiva för den anställde.

Även om den anställde börjar med ett fokus och senare väljer att ändra strategin i fråga om täckning livförsäkring, är det en mycket enkel sak att göra justeringar inom planer grupp kombination. Många företag planerar att minst en period per kalenderår där en anställd kan göra förändringar i strukturen av förmånen. Andra planer tillåter den anställde att göra justeringar när ett större liv förändring inträffar, såsom äktenskap, ett barns födelse, eller en skilsmässa.

Vissa kombination planerar också att de försäkrade att göra ett val i investeringar som bidrar till att avgöra det slutliga värdet Livförsäkringen. När så är fallet, planerar kombination inte bara erbjuda den trygghet som följer med någon typ av liv försäkringsskydd, men också ger arbetstagaren en större roll för att se planen innehåller så mycket skydd som möjligt för den erlagda premien.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.