Vad är Forensic Accounting?

Forensic bokföring, som ibland kallas undersökande redovisning, är en unik karriär område som kombinerar redovisning informationsteknik. En rättsmedicinsk revisor används sofistikerade datorprogram för att analysera ekonomiska uppgifter och hitta bevis som skulle vara rättsligt giltiga under ett domstolsförfarande. P

juridisk bakgrund ofta ombetts att granska bokföring för fusioner och förvärv. De kan också fungera som rådgivare till ett bolag: s revisionskommitté eller arbeta för att lösa tvister aktieägare i ett företag.

Mål kontroll är det primära målet för kriminalteknisk redovisning. Av denna anledning är många kriminalteknisk redovisning yrkesverksamma uppmanas att vittna i rättegångar som expertvittnen för antingen åtal eller försvaret. Juridisk bakgrund kan arbeta i både civil-och straffrättsliga rättsfall. I ett tvistemål, en rättsmedicinsk Accounting Professional kan bli ombedd att beräkna de ekonomiska skador som uppstått till följd av ett kontraktsbrott eller ge en inblick i ett ärende som grundar sig på ett påstående om fel eller försummelse. I ett brottmål får en rättsmedicinsk revisor inbjuds att lägga fram bevis för försäkringsbedrägeri, identitetsstöld, penningtvätt, förskingring, prissättning, lager otillbörlig marknadspåverkan, eller andra relaterade brott. för att lyckas som en kriminalteknisk Accounting Professional måste du vara detalj orienterad, envis, ambitiös och mycket organiserad. Kriminalteknisk redovisning kräver också ett stort mått av kreativitet, eftersom du måste ofta förklara komplexa finansiella koncept till en publik som saknar grundläggande bokföring kunskap. En kriminaltekniska Accounting Professional har typiskt en Bachelors eller magisterexamen i redovisning kompletteras med ytterligare kurser i rättspsykiatri redovisning. Men eftersom området fortsätter att växa i popularitet är många högskolor och universitet omformande deras bokföringsprogram att tillhandahålla ytterligare utbildning för studenter intresserade av kriminalteknisk redovisning karriärer. Faktum är att vissa skolor lägger kurser för att hjälpa studenterna specialisera sig på försäkringsfordringar fall bedrägeri eller andra specialiserade områden kriminaltekniska redovisning. får den rättsmedicinska revisor också känd som en auktoriserad revisor eller en Certified Fraud Examiner. Auktoriserad revisor har uppfyllt sin statens licenskrav och har klarat Uniform Auktoriserad revisor Examination. En Certified Fraud Examiner är medlem av Association of Certified Fraud Granskarna och har kompletterat denna branschorganisation rigorösa certifieringskrav.

Erfarna juridisk bakgrund är i hög efterfrågan i hela värld. Juridisk bakgrund kan äga sin egen revisionsbyrå eller vara anställd av jurister, försäkringsbolag, banker eller stora företag. Polismyndigheter, domstolar och statliga myndigheter erbjuder också många karriärmöjligheter för juridisk bakgrund.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.