Vad är Account Aggregation?

del i underhållet av alla slags finansiella poster kräver organisation. Vare hantering av inkomster och utgifter för ett hushåll budget eller driftsbudgeten för ett stort bolag, är det viktigt att ha all information i ett centralt arkiv. Det är innebörden av konto sammanläggning. I själva verket alla leverantörsskulder och alla Kundreskontra information hålls på en enkel uppsättning av bokföring, antingen pappersform eller elektronisk form. Konto sammanläggning handlar om konsolidering räkningar, så det finns chans att se en sann bild av den nuvarande stora skuldbelopp. Det finns flera fördelar med detta tillvägagångssätt.

Första, konsolidering av alla utestående skulder till en källa av information, till exempel en databas, gör det möjligt att utveckla en fungerande plan för att hantera skulden. Detta kan inte ske på ett effektivt sätt utan att ta hänsyn till samtliga utestående förpliktelser. Som ett exempel, ett hushåll försöker jonglera flera balanser kreditkort, en inteckning, och en bil lån kommer att vinna mycket på att de har en stabil budget på plats varje månad. Använda konto aggregering att identifiera varje post i budgeten och storleken på hushållets inkomst som är att gå för varje objekt kommer att gå en lång väg mot förhindra obehagliga överraskningar i slutet av månaden.

För det andra hjälper konto sammanläggning göra det lättare att upptäcka återkommande skulder som håller på att slutföras. Denna kunskap gör det lättare att planera om var att omdirigera dessa fonder när fordran har gått i pension. Till exempel visar hushållsbudgeten två av de fem kreditkort för närvarande i budgeten är nu under $ 300,00 amerikanska dollar (USD) vardera. Inser att det kommer att kunna ses ett par andra rörliga objekt och låta en av dessa kort som betalas ut snabbt kommer att resultera i att kunna betala av andra kort med kort varsel. Identifiera skulder med lägst saldon och betala extra tills skulden elimineras är ett av de enklaste sätten att bli skuldfria. Konto sammanslagning kan ge en tydlig färdplan för hur man kan använda denna process.

Sist ett konto aggregering gör det möjligt att mäta framstegen i pension skuld identifiera metoder för att genomföra skuldkonsolidering. Till exempel är befästa kreditkort och balanserar på ett kreditkort konto med lägre ränta ett utmärkt sätt att spara pengar och även visa lönat objekt på din kreditupplysning. Konsolidering av skulder på detta sätt innebär också mindre poster för att hålla reda på varje faktureringsperiod. Konto sammanläggning gör det mycket lättare att upptäcka möjligheter av detta slag, eftersom uppgifterna är allt på ett ställe, vilket gör det enkelt att jämföra status för olika konton.

Det är egentligen inte en Nackdelen med hänsyn sammanläggning. Som ett sätt att bibehålla en realistisk bild av finansiell ställning, samt att ge data för att möjliggöra en minskning av skulden, är den enkla processen konto sammanläggning något som vem som helst kan dra nytta av och utföra med lätthet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.