Hur köper jag Stocks Online?

Det är många beslut som ska fattas av dem som vill vill köpa aktier online. De två största beslut som mäklare att välja och vilka bestånd som skall köpa. Som med alla investeringar Forskningen bör tas på största allvar. Det första du bör göra är att besluta om en online-mäklare. Det finns ett antal webbplatser som erbjuder denna tjänst, allt från personer med mycket låga priser och minimal tjänster, till dyra full service mäklare. Full service mäklare kommer vanligen att ha kontor där kunder kan rådgöra med personer samt kund agenter tjänst tillgänglig per telefon för att ge ekonomisk rådgivning. Billigare mäklarfirmor har oftast online-verktyg för att hjälpa sina kunder att välja den bästa bestånden. Dessa kan vara till hjälp, men inte tillåter den personliga råd att vissa önskemål om sin portfölj.

Många online mäklare har lägre delen deponeringsgränser. Dessa sträcker sig från $ 500 till $ 2,000 US dollar (USD). För dem med mindre budget som vill köpa aktier på nätet, finns det några små tjänst tjänster utan någon insättning minimum.

Vissa mäklare tillåta användare att handeln endast vissa typer av investeringar. Många låg servicenivå mäklare medger endast handel med traditionella amerikanska lagren. Andra tillåter användare att handeln internationellt samt investerar i fonder och obligationer. När en mäklarfirma som har beslutat om och ett konto är inställt med pant och lämpliga former skatt, kan den nya användaren börjar Köp aktier online. Forskning är nyckeln till att göra bra val om vilka bestånd att investera i. Investerare behöver lära sig så mycket om ett visst bestånd som möjligt innan de bestämmer sig för att köpa den. Stockarna kan forskat online med flera oberoende företag och på de stora sökmotorerna. Dessa områden ger vanligen betyg för särskilda bestånd och rekommendationer att köpa eller sälja baserat på deras senaste och lång sikt tidigare resultat.

Mäklare tillåta olika sätt att köpa aktier online. Investerare kan göra en engångs beställning eller använda en plan. För en engångsavgift för, berättar investeraren mäklaren hur många aktier han vill köpa. En limiterad order är en bra idé eftersom det berättar både hur många aktier en investerare som vill köpa och vilket pris de är villiga att betala. Till skillnad från en marknad så hindrar det investeraren att anslå mer än budgeterat.

Planer finns regelbundna investeringar i en viss portfölj. Många online mäklare har en månatlig avgift för denna tjänst som omfattar kostnaden för varje vecka avslut. Investerare väljer hur mycket pengar de vill sätta in varje vecka och vilka investeringar de vill att den ska gå in. Full-service mäklare kan hjälpa till att utforma denna investeringsplan, medan låg servicenivå mäklare har online-verktyg för att hjälpa användare att bestämma hur mycket och var investera för att uppnå sina övergripande mål.

Som med alla investeringar, bör de som köper aktier online vistelse bedömas av portföljens resultat. Om saker och ting inte går vägen så önskas kan investeringsplaner ändras. Särskilt när man använder en låg tjänst mäklare, är det viktigt att kontrollera lagren regelbundet eftersom de inte kommer att ge varningar om att en full service mäklare. Investering online är en enkel process som har en hel rad komplikationer med det. Det är en allvarlig och bör inte tas på allvar. Investerare måste fortsätta att vara informerad och alert hela.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.