Hur kan jag få Cash for Gold?

Cash för guld är ett enkelt sätt att skaffa pengar snabbt genom att sälja guldsmycken. Det finns fyra sätt att sälja guld via en online-företag, pantbank, guld-återförsäljare eller smycken butik. När guldpriset ökar, finns det en enorm tillväxt i kontanter för guld reklam. Företag med rätt utrustning och expertis kan göra stora vinster genom att köpa gamla guld från konsumenterna.

Guld är en mjuk metall och måste blandas med legeringar innan den kan omvandlas till smycken. Karat är ett mätsystem som används för att ange renhet. Vanligtvis ett numeriskt värde följt av förkortningen CT eller kt är märkt i guldsmycken. Ju högre värde, desto större andel av guld i legeringen.

För att få kontanter för guld, måste du först hitta en känd guld återförsäljare. Återförsäljaren undersöker om guld, över kvaliteten, och väga de smycken. Baserad på vikt eller vikt av guld, multiplicerat med den procentuella guldlegering indikeras av Karat värde, kommer spelaren att erbjudas ett pris att köpa guld. Det pris som används är inte den utsända omsatta värdet av guld, utan snarare en återförsäljare värde, inklusive tillägg för guldet återförsäljare. En seriös handlare är viktigt i denna process, eftersom det inte finns något sätt för den lekman att avgöra vad det faktiska detaljhandeln värde, eftersom den ändras dagligen. Många väger sina smycken hemma, då flera av utstationerade skattesatsen för ett guld uns av värde att få en uppfattning om hur mycket de kan förvänta sig. Detta är inte en korrekt metod, eftersom den inte tar hänsyn till den andel av faktiska guld i olika smycken.

Online företag som tillhandahåller kontant för guld tjänster kräver kunden att posta guldet till företaget för utvärdering i ett rekommenderat brev omsluta. När guldet är emot, är det utvärderas och en kontroll lämnas till kunden. Det är viktigt att notera att kunden inte har rätt att vägra det erbjudna priset för guld och har material återlämnas. Denna typ av tjänst är till fördel för verksamheten, eftersom kunden måste acceptera det belopp som bolaget anses vara guld värt.

En pantbank eller guld återförsäljaren en skala och inspektera guld innan eventuellt en kontant för guld erbjuda. Fundera över hur mycket pengar som erbjuds innan du godkänner. Det är alltid en god idé att jämföra handla dina guld till minst tre olika affärer, så att du får det bästa värdet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.