Var hittar jag gratis Skatt Hjälp?

annat land som kräver folk att lämna årliga rapporter inkomstskatt och kanske att betala skatt kan få sätt för människor att hitta gratis skatt hjälp. Ibland är dessa tjänster erbjuds direkt genom regeringen, medan övriga tider privata organisationer kan träda in för att ge fri skatt hjälp. Förutom gratis tjänster, det finns många billiga metoder för att fylla skatter, som använder datorprogram som tillåter människor att fylla i skatteblanketter och elektroniskt arkivera dem, eller eFile dem.

För dem som lämnar in sina skatter i USA, organisationer som US Internal Revenue Service är bra ställen när en person vill hitta gratis skatt hjälp. Skatt bistånd endast ett gratis telefonsamtal bort, och även människor kan behöva vänta på is ett tag, kan de få goda råd från utbildad IRS anställda i olika skattefrågor. Denna tjänst är gratis, och de flesta av de anställda är kompetenta att besvara grundläggande och betydligt mer komplicerade frågor, exempelvis vilka typer av filer om en person är en oberoende leverantör. Detta är inte bara en stor källa till fri skatt hjälpa men också personer kan använda tjänsten flera gånger för att få någon skatt frågor besvarade. En del människor föredrar skriftliga svar på skattefrågor, och de kanske vill söka på webbplatser skattemyndigheter i varje land för att hitta gratis skatt hjälp, eftersom de flesta offentliga webbplatser har Frequently Asked Questions (FAQ) sektioner . Frågor är ett annat sätt att få tillgång till gratis skatterådgivning och kan täcka ett brett spektrum av ämnen. Man kan också använda statliga skatten webbplatser organ Internet för att hämta blanketter och instruktioner. En del regeringar erbjuder gratis kliniker skatt hjälpa och skatterådgivning förberedelse för vissa populationer. I Kanada, till exempel kör Canada Revenue Agency (CRA) gemenskapen Volontär inkomstskattelagen Program, som kan bidra med låg inkomst individer och familjer med enkla skattefrågor och med att fylla i blanketter inkomstskatt. Andra program kan erbjudas privat. Människor i Ontario kan hitta gratis skatt hjälp med skattemyndigheten kliniken sponsrat av Institute of Chartered Accountants i Ontario, som betjänar de som låginkomsttagare.

Likaså finns det flera privata program i USA, där människor kan hitta gratis skatt hjälp. The American Association of Retired Persons (AARP) har skatte-aide kliniker. Andra program inkluderar de som bidrar till medlem av militären in sina skatter genom Försvarsmakten Tax rådet (AFTC). Växelvis, människor i låginkomsttagare kan använda tjänster från Volontär inkomstskatt Program (VITA) och Skatt Rådgivning för äldre (TCE). Återigen kan IRS vara den bästa källan för att ta reda på om en person har rätt att delta i något av dessa program och att hitta närliggande platser där dessa program fungerar.

En sak människor borde akta sig för när de försöker hitta gratis online skatten hjälp är det många webbplatser som erbjuder gratis registrering och gratis e-arkivering. Några av dessa platser kanske kan ge mycket grundläggande information gratis, men om folk har komplicerade former till fil, kan de mycket väl komma att tvingas betala för arkivering eller hjälp. Många webbplatser annonsera som "fri skatt Help" och sedan visa de faktiskt betalt för sina tjänster. Det är en bättre idé att kolla med en regering Skatteverket för godkända program som på ett legitimt erbjuder sina tjänster gratis, istället för att jaga runt på Internet för privata företag som kan erbjuda sina "gratis rådgivning mot en avgift.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.