Vad minskar Term Life?

Minskade term life avser en form av en livförsäkring. Det är skillnad på sikt försäkring, som garanterar en uppsättning payout om du dör eller om du har blivit diagnostiserade med en allvarlig sjukdom eller funktionshinder som definieras av politiken. Stället mängden Utdelningen minskar, ofta på årsbasis, men dina premier förblir detsamma. Det finns några orsaker minskar sikt livet kan vara en bra idé. Först är det billigare än på sikt liv, så det kan vara bra skydd för människor som inte har mycket pengar att betala för livförsäkring. Andra om din huvudsakliga mål är att försäkra att ditt lån betalas ut bör du gå bort, minskar term life vanligtvis bifogas i form av utbetalningar till storleken på dina lånekostnader. Om denna form av försäkring är tänkt att bara täcker hela ditt lån, detta belopp bör naturligtvis minska när du gör månatliga betalningar. Den kan användas som en form av försäkringar för hypotekslån, särskilt eftersom många planer omfattar utbetalning som du blir kritiskt sjuk eller allvarligt handikappade.

Trots minskande sikt liv är billigare i slutändan kan det bli dyrare. Denna typ av försäkring kommer så småningom att sjunka till samma belopp av ingenting, och din investering kommer att resultera i ingen utbetalning om du överlever den tid försäkringen. Dessutom beloppet går ner, så inga pengar har investerats och ingen livförsäkring "mognar. " Det är tillfälligt skydd, vilket på kort sikt kan bli billigare, men i det långa loppet kan vara en investering av en massa pengar för absolut ingen återvändo. Å andra sidan små betalningar till försäkringsbolag att åtminstone garantera att du kommer att få pengar för att betala dina lånekostnader och inte låta efterlevande till detta ansvar kan vara en stor lättnad för många människor. Även om detta belopp minskar över tiden, innebär det ändå efterlevande inte har att göra med den påfrestning som antingen påbörjar arbetet omedelbart efter din död göra avbetalning, eller är tvungna att sälja, kanske, en familj hem, eftersom betalningarna inte överkomliga. Detta kan framför allt ge stor tröst för människor med unga familjer, där frånvaron av en av inteckning innehavare /föräldrar kan göra en stor utmaning att bibehålla levnadsstandarden för efterlevande förälder och barn.

Vid utvärderingen av livförsäkring, är det en god idé att titta på baslinjen behöver för ditt överlevande eller vad du behöver om du blir oförmögen att arbeta. Vissa människor har mycket litet på avbetalning, och minskande sikt liv skulle inte vettigt under dessa omständigheter. Det kan vara bättre för vissa personer att söka en försäkring plan som istället har en stabil, förutsägbar utbetalningar som inte kommer att minska under hela löptiden för politiken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.