Vad är hyran till Köp Homes?

Hyra köpa hem kan också kallas hyra att äga eller hyra alternativ hem. Det finns vissa skillnader mellan avtal om var och en av dessa som bör noteras. Nackdelar och fördelar med hyra köpa hus eller hyra alternativ hem måste noga beaktas innan du köper den här typen av arrangemang med en hyresvärd. I en hyra för att köpa hem scenario, en potentiell hyresgäst gör en överenskommelse med en hyresvärd att köpa hus på en fastställd dag på det aktuella marknadsvärdet. Under tiden är det hyresgästen betalar hyra, måste de också vara rädda för sin säkerhet. I vissa fall, speciellt i hyra äga eller hyra alternativ situationer, är det hyresgästen inte bara denna överenskommelse med hyresvärden, med en option att senare kunna köpa fastigheten, men betalar extra avgift som kommer att utgöra en del av pant på huset när huset är köpt. Istället för att bara ha ett avtal om att köpa huset till ett fast pris, är det hyresgästen att aktivt bidra till inköp av hemmet genom lönepåslag.

Även om detta scenario skulle vara utmärkt för vissa människor är det inte så bra för andra. Först måste bostadsmarknaden tas hänsyn till när du funderar på att hyra för att köpa hem. Om ni kommer överens om ett marknadspris nu som visar sig senare vara högre än värdet av den hem då, att hyra köpa läget inte fungerar bra. Om det under tiden du har hyrt hem, och beslutar senare att inte köpa den, då du förlorar några extra pengar du har gett till hyresvärden. Såvida du bryta din hyra, betyder det skadar inte ditt kreditkort, men det kan säkert minska eventuella besparingar mot att köpa ett nytt hem.

Å andra sidan, när bostadsmarknaden är blåsa, hyra köpa hem kan vara ett bra sätt att låsa på ett lägre marknadspris. Genom att åta sig ett arrende alternativ eller hyra ut till egen situation, och genom att bidra månadsvis mot din insättning är du aktivt sparar pengar till köp av huset. Du kan även få huset på ett mycket bättre när du faktiskt har råd att köpa det, då skulle du om du bara spara pengar på egen hand för att senare köpa ett hem. Det finns en viss risk, dock. Bostadsmarknader kan vara volatil och inte alltid förutsägbara.

Du bör tänka på, innan titta på hyra för att köpa hem, du är berättigad till att köpa ett hem inom den fastställda datum för förköpsrätt. Du måste överväga dina inkomster, din kreditvärdighet, och alla kommande evenemang, som att börja en familj som kan påverka framtida intäkter eller kredit. De flesta fastighetsmäklare rekommendera ser en bra inteckning mäklare innan de accepterar ett leasingavtal val av något slag, eftersom du absolut måste veta om du kommer att bli berättigade till lån du måste ta för att få hem. Du bör också behandlar eventuellt hyra köpa hem som liknar direkt inköp av ett hem. Det är viktigt att få hem tillräckligt inspekteras och utvärderas innan ett pris som är avtalat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.