Vad är före skatteavdrag?

före skatt avdrag avdrag som kan användas för att diskontera de beskattningsbara löner en person kommer skyldiga skatt på. Utan dessa avdrag, en individ, i de flesta fall skulle tacka inkomstskatt för alla sina bruttolöner. Men med dessa avdrag är att beloppet sänks, blir en skatteförmån. Ett antal saker kan betecknas som före skatteavdrag. En av de största förvirring i skattelagstiftningen terminologi är sammanblandningen mellan begreppen före skatt avdrag och skatteavdrag. En skattereduktion är ett direkt värde baserat på skatter betalas. Till exempel: en $ 100 US-dollar (USD) avdrag en skattskyldig inte skyldig pengar på att $ 100 USD i intäkter. Om personen var en 10-procentiga skatteklass, skulle värdet vara 10 USD. Innebär dock en $ 100 USD kredit det är $ 100 USD tagit bort det förfallna skatter. Således, en $ 100 USD skattelättnad, i denna hypotetiska situation, är 10 gånger mer värdefullt än en $ 100 USD skatteavdrag.

före skatteavdrag kan också påverka mer än inkomstskatt. FICA, vilket inkluderar skatter för social trygghet och Medicare, påverkas också. Dessa före skatteavdrag kan betydligt lägre belopp som betalats in på detta program också.

Syftet med före skatteavdrag är att skapa ett incitament för människor att bli ansvarskännande med sina pengar och planera för vissa händelser. Dessa inkluderar kostnader sjukvård och pension. Teoretiskt sett, även om regeringen tar in mindre pengar på grund av dessa avdrag, är det fortfarande en nettovinst för regeringen, eftersom personer som planerar för framtiden behöver inte lika mycket statliga stöd i framtiden. En av de vanligaste före skatteavdrag är för hälso kostnader. Detta kan inkludera ersättning som utgår för sjukförsäkring eller pengar som placeras i en hälso-sparkonto. I vissa fall är förmåner som används av före skatteavdrag kan bli föremål för inkomstskatt till antingen federal eller delstatlig nivå.

före skatteavdrag även användas när den anställde investerar i en pension sparkonto , t. ex. 401 (k). Dessa har ofta fördelen av att ha arbetsgivaravgifter också. Tillsammans ger detta ett bra incitament för dem att skjuta upp fördelarna med intäkter för att dra nytta av den senare.

Ett annat vanligt före skatteavdrag flexibel utgifterna konton. Dessa konton kan användas för sjukvårdskostnader, barnomsorgskostnader eller ens förskolan kostnader vid en privat skola. Dock måste de som använder ett sådant konto måste du spendera pengarna i slutet av kalenderåret. Underlåtenhet att spendera alla pengar på kontot kommer att leda till förverkande av pengar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.