Vad är förbetalda kreditkort?

Många människor har avvisats efter att ha fyllt en ansökan kreditkort på grund av dåliga krediter. Problemet med detta är att en stor kreditkort är nödvändigt för att göra bokningar på hotell, motell, biluthyrning och flyg flygbolag. Kreditkort är också nödvändigt när de släpper ut order online eller per telefon. Betyder detta att en person med dålig kredit inte kan göra något av dessa saker? Inte om personen har ett förbetalt kreditkort. är ett förbetalt kreditkort som öppnats genom att sätta in pengar på det kontot, mycket på samma sätt som du skulle göra en insättning för att öppna en kontroll eller sparkonto. När du har pengarna på ditt konto, du är utfärdat ett förbetalt kreditkort som kan användas var som helst man skulle använda ett vanligt kreditkort. Den bästa delen av den förbetalda kreditkort är att du kan ladda för att du orkar och du kommer inte stå i skuld. Pengarna är din och när det är borta, kan du inte spendera mer tills du gör en insättning. Det finns inga räkningar och inga räntekostnader. Det är samma princip som använder ett betalkort kopplat till en besparing eller kontonummer.

Så vad är haken? Först måste du betala en avgift för att aktivera ditt konto. Beloppet varierar, men du kan nog räkna med att betala ca US $ 5 till $ 10 för att öppna ett förbetalt konto kreditkort. Dessutom måste du betala ytterligare avgifter varje gång du sätter in mer pengar till ditt förbetalda kreditkort konto. För dem med dåliga krediter, fördelarna med ett förbetalt kreditkort vida större än riskerna. They're kunna reservera hyrbil eller hotellrum, och inte behöver oroa sig för räkningar kreditkort och räntebetalningar senare. Den som planerar att använda förbetalda kreditkort för att betala en månatlig Internet abonnemang eller att köpa en post där ett fast belopp dras från deras kort varje månad, kan vara bestört över att höra att detta kunde inte vara möjlig. Många av dessa företag inte vill göra affärer med ett förbetalt kreditkort eftersom det alltid finns en risk för att det inte blir några pengar på kontot när det är dags att betala räkningen.

Om du är frustrerad över att ett kreditkort är nödvändigt för att klara sig i dagens värld, men kan inte ansöka om en på grund av dåliga krediter kan du överväga ett förbetalt kreditkort. Du har de flesta av fördelarna med ett kreditkort, och du behöver inte oroa dig för räntekostnader. Låter som ett förbetalt kreditkort är en ganska bra affär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.