Vad är ett skattebortfall Carryback?

En skattebortfall carryback liknar den skattemässiga underskottsavdrag. Principen Skillnaden är att ett år då en förlust kan noteras är inte överförs till ett senare år. I stället är den skattemässiga förlusten carryback tillämpas på ett tidigare år, när du har betalat mycket i skatt, och tillåter dig att sänka skatten redan har betalats, vilket resulterar vanligen i en återbetalning av en del av din skatt. I allmänhet kommer organisationer som Internal Revenue Service (IRS) ger dig möjlighet att tillämpa en carryback förlustavdrag upp till tre beskattningsår innan du postar förlusten. Underskottsavdrag har en längre tid där den kan tillämpas, vanligen sju år efter förlusten är utsänd. När du väljer att spara en utsänd förlust för ett visst år, eller förlust under innevarande år och överträffar dina skatteinbetalningar, kan det vara bra att titta på de tre föregående åren för att se vilken som bäst skulle gynnas hävdar ett skattebortfall carryback .

Under dessa omständigheter måste du refile din skatt för carryback år, och sedan begära återbetalning om detta, om du har lämnat in din skatt i tid i det förflutna. Andra gånger kan en förlust under ett enda år prompt en carryback för människor som inte har filen i en eller alla av de tre föregående åren. Detta kan minska några skulden skatter och kan minska sena betalningar avgift baserad på andel av skattepengarna skatter, eftersom det totala skattebeloppet blir lägre.

Oftast dock folk tillämpa en carryback förlustavdrag när ett företag dåligt eller när enskilda har ett år på investeringar eller egendom förlora betydande värde. I någon av de tre föregående åren, kan de ha betalat mycket mer i skatt på grund av vinster från investeringar, eller ökning av värdet av saker som sina hem. Företag som har haft förskräckligt lönsamma år, en mycket dålig affär år kan utmynna ett försök att återfå en del av den skatt som betalas i lönsamma åren genom ett skattebortfall carryback.

Alternativet att refile skatter är vanligtvis tillgänglig i tre år, och du behöver inte en carryback förlustavdrag för att refile. Ibland märker att de har glömt att ta vissa avdrag som de kan ha, eller har underlåtit att redovisa vissa förluster under ett visst år. IRS, som sagt, kan du upp till tre år att ändra din skatt. Även om du inte använder den carryback skattebortfall som ett sätt att återfå några av dina betalda skatter, kan du ändra din avkastning om du inser att du har antingen underbetalda eller överskjutande skatt under tidigare år. På IRS webbplats har särskilda instruktioner och formulär om hur man lämnar en ändrad avkastning, och på hur man kvarskatt från i år att få en återbetalning av skatt som betalats under tidigare år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.