Vad är ett ofullständigt Timeshare?

en fraktionerad tidsdelat boende är egendom som ägs av ett antal olika individer eller grupper. I huvudsak kommer en part köpa en viss procent av egendomen och delar intresset att tillgången. Vanligtvis innebär uppdelning av tid varje part har rätt att använda fastigheten. De med intresse har möjlighet att sälja sin del eller behålla den som en långsiktig investering. Primär exempel hus i hand samhällen eller bostadsrätter i dyra områden. Den viktigaste fördelen med att köpa ett tidsdelat boende är att den berörda parten kan spendera mindre pengar att få tillgång till egendom som annars skulle stå i hans eller hennes prisklass. Dessutom fungerar det bra för dem som är intresserade av ett fritidshus, men inte har möjlighet att köpa en ren. Eftersom kostnaden är utspridda över ett antal olika personer eller grupper, vilken typ av tillgångar kan köpas i allmänhet uppväger allt ett typiskt prisklass. En av de stora debatterna om fractional timeshare köp är om det är mer kostnadseffektivt än att hyra en fastighet. Även om ett tidsdelat boende ägare kan sägas vara en investering i en fastighet, få en andel av den potentiella andrahandsvärde, uthyrning tillåter inga åtaganden såsom underhåll och risken för kapitalförlust.

Idén om en fraktionerad tidsdelat boende kommer från skidorter i hela Europa under 1960-talet. Smarta investerare förstått att folk var villiga att köpa rum på hotell i stället hyra för en enda vecka eller tid. Dessa personer kan sedan hyra ut rummen själva som de ansåg lämpligt, genererar någon vinst. Samtidigt genererade ursprungliga förvaltaren av fastigheten en stor vinst från försäljning av rum och kunde använda de medel som kapital för framtida investeringar. Denna praxis har antagits av ett antal företag under 1970 och 1980, tills det blev fraktionerad tidsdelningsmarknaden som var grunden till dagens affärsmodell.

Fractional timeshare möjligheter har också lett till stora program att köpa block av andelslägenheter både nationellt och internationellt. Dessa grupper främja deras inköp av inhämtar medlemmar i program som, mot en avgift, kan använda dessa egenskaper för vissa tidsperioder. Även om många av dessa organisationer är välrenommerade investeringar, vissa är pyramidspel och bör granskas noggrant innan man köper in fraktionerad timeshare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.