Vad är ett intervall Timeshare?

Ett intervall tidsdelat boende är en fastighet som används för semesterändamål med en specifik och återkommande tids användning mäts vanligen i veckor eller månader. Intervallet som köps in kan vara en specifik vecka, såsom den första veckan i maj eller december månad. Normalt upprepar intervallet varje år eller vart annat år.

Några intervall andelslägenheter arbeta på en punkt-baserade system som innebär att innehavare försäljningsställen med motsvarande värden semester. Snarare än att köpa en viss vecka eller månad, kan ägaren köpa punkter och plocka alla tillgängliga vecka i en viss timeshare plats. Till exempel kan en veckas semester kostar tio tusen poäng. På en dollar per poäng, skulle det intervall semester kostar $ 10,000 US dollar (USD). Om ägaren ville reservera två veckor, han eller hon skulle betala $ 20. 000 dollar.

Point värden och dollarn beloppen varierar beroende på om tidsdelat boende geografiska läge och typ av enhet. Andelar i mer passande miljö, som de som ligger i resort samhällen på stranden eller i städerna City High-stiger, prissätts högre än andelar i mindre önskvärda ställen. Större enheter är också sannolikt att kosta mer än reservera mindre.

Många intervall timeshare företag kan en köpare att köpa flera enheter. En familj kunde organisera en återförening genom att avsätta flera enheter i en andelslägenhet utväg, till exempel om de hade tillräckligt med poäng för att göra det. Dessutom timeshare företag medger ofta medlemmar att låna poäng från kommande åren. Om en ägare hade bara 10. 000 poäng men behövde 20. 000 punkter att reservera två enheter, han eller hon kunde låna de punkter från nästa år. Sedan dess ägare har använt alla sina poäng för detta år och nästa år, han eller hon kommer inte att kunna använda intervallet timeshare i år att följa. Övriga timeshare bolag låta en köpare att köpa in nationella och internationella klubbar genom vilka han eller hon kan handla enhet platser med andra medlemmar. Om ägaren är tidsdelat boende är belägen i Kalifornien, men han eller hon vill semester på Hawaii, han eller hon kunde byta sin enhet med en ägare som har en enhet i Hawaii. Ägaren till Hawaii egendom skulle då kunna använda Kalifornien enheten under ägarens intervall.

Oavsett intervallet tidsdelat boende har en viss tid eller som är baserad på ett poängsystem, är betalningen endast en gång, vid första köpet. Intervallet eller förnya pekar på en i förväg ordnad schema. Intervall andelslägenheter vanligtvis deeded till den nya ägaren, och kan föras vidare till familjemedlemmar, och räknas upp och säljs via ombud eller på den öppna marknaden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.