Vad är ett Estate Undantag?

Gården undantagsregeln innebär att invånare i USA har rätt att överföra upp till ett visst belopp till deras arvingar-de personer som utses i den enskildes vilja som tar emot tillgångar-utan en gåva som omfattas av en fastighetsskatt som tas ut av Internal Revenue Service. Denna regel är särskilt relevant för människor som har samlat en betydande egendom under sin livstid. Det belopp som kan överföras på en skattefri grund fastställs av den federala amerikanska regeringen. Från 2006-2008, kan en person lämna upp till $ 2 miljoner US dollar (USD) i donationer till en annan person på en skattefri basis. Gården Undantaget gränsen går upp till 3,5 miljoner USD för 202C och det finns en plan som diskuteras för att eliminera federal egendom skatterna helt efter denna tidpunkt.

Fram egendom skatter elimineras, finns det vissa strategier som gifta par som har samlat en stor mängd tillgångar kan använda för att se till att fler av dem att nå de personer som utses av dem emot att gå att betala egendom skatt . Om paret har barn, kan de få maximal nytta möjligt från gården undantaget genom att inrätta en bypass förtroende. Den bypass förtroende arbetar för att ge arvingarna ett gods undantag på följande sätt: När en av makarna avlider, $ 2 miljoner dollar-som är befriade från federal egendom skatter-placeras i förtroende. Denna summa pengar förvaltas till förmån för barnen vid en senare tidpunkt. Den resterande delen av egendom skulle överföras till den efterlevande person paret att använda eller disponera som de vill. När den efterlevande maken avlider, barnen-som förmodligen skulle bli arvtagare i den avlidnes vilja-kan få upp till $ 4 miljoner USD i tillgångar utan att behöva betala någon skatt egendom. $ 2 miljoner dollar som skattefria tillgångar överförs från bypass förtroende, och de andra $ 2 miljoner dollar skulle komma från förälderns egendom.

Människor som vill få mer information om gården undantagsregeln eller bypass truster bör rådgöra med en licensierad advokat och en revisor. Dessa utbildad personal har kompetens att ge sina klienter råd om dessa alternativ för att hålla sina surt förvärvade tillgångar ur händerna för skattemyndigheten Man. Gården Undantaget är ett välkommet regel för människor som känner att de betalat in tillräckligt med skatter medan de levde utan att deras egendom beskattas efter sin död.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.