Vad är en skatt Preference punkt?

Skatt föredrar poster beskattningsbara transaktioner eller tillgångar som skulle göra en skattskyldig föremål för en alternativ lägsta skatt. Huvudsak är en skatt företräde post för att säkerställa att uppgiften att betala skatter även organisationer som vanligtvis har ett brett utbud av avdrag, undantag och krediter. Objektet läggs tillbaka i den justerade bruttoinkomsten, vilket skapar ett högre belopp som är skattepliktigt.

Alla skattebetalare är potentiella kandidater för tillämpningen av en skatt företräde objekt. Individer som har extremt höga inkomster kan bli föremål för upptagande av punkter på skattedeklarationen. Källan till inkomst är egentligen inte mycket av en faktor. Exempelvis kan den enskilde få en lukrativ lön, erhålla vinster från investeringar, och även har andra skattepliktiga inkomster som ger upp till en stor del av de årliga intäkterna.

Tillsammans med enskilda personer, kan företag också bli föremål för en skatt företräde punkt på avkastningen. Detta beror på den mängd undantag och avdrag som är noterade på avkastningen. Truster och dödsbon kan också bli föremål för införandet av en skatt företräde post i deklarationen, baserad på den totala ekonomiska aktiviteten för den aktuella perioden.

skapades Alternativet lägsta skatt, även känd som AMT, och administreras av Internal Revenue Service i USA. Medan en gång att införa en skatt företräde post endast påverkat ett litet antal skattebetalare inom USA, har praxis blivit allt vanligare. I allmänhet kommer en skatt företräde post blir nödvändiga när ett stort antal personliga undantag görs gällande på retur, eller tycks vara en alltför stor del av specificerad avdrag eller medicinska kostnader som anges under perioden ovan. Även om inte att skapa en börda för personer som har berättigade avdrag är skatten företräde objektet för att motverka missbruk av skatteparadis och avdrag som ett sätt att minimera det förfallna skatter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.