Vad är en osubventionerade lån?

subventioner lån studielån som gör det möjligt för studenter att finansiera en utbildning och samtidigt delta i en högskola eller ett universitet. Eleverna kan välja att göra räntebetalningar samtidigt i skolan eller utnyttja det intresse och göra utbetalningar efter att ha avslutat sin utbildning. Som regel ränta på ett lån subventioner börja löpa så snart lånebeloppet utbetalas. Det är möjligt att få en osubventionerade lån från ett antal olika finansiella institutioner. Den studerande har vanligtvis att träffa någon typ av kriterier för att befalla den bästa räntan. Men även studenter som anses ha hög risk på grund av den finansiella situationen i familjen kan oftast få en osubventionerade lån medför en högre ränta. En subventioner lånet inte ger några av fördelarna med ett subventionerat lån. Med subventionerade lån, är det intresse som omfattas av den federala regeringen innan den inleds återbetala lånet balans. Detta arrangemang innebär att studenten inte behöver vara oroliga räntebetalningar samtidigt i skolan eller behandla Aktiverad ränta efter examen.

Ändå kan en subventioner lån vara det bästa alternativet för en del elever. Detta är särskilt sant om medeltalet är inte tillräckligt hög för att uppfylla kvalifikationerna för ett subventionerat lån. Dessutom får studenten uppfyller villkoren för ekonomiskt behov i samband med ett subventionerat lån. Eftersom kraven för att erhålla ett lån subventioner är mindre stränga, studenter vars familjer har en årsinkomst för hög för att kvalificera för subventionerade lån kan fortfarande få en osubventionerade lån för att hantera pedagogiska kostnader. Att ansöka om ett osubventionerade lån är en relativt enkel process. Många universitet och högskolor kommer att hjälpa eleverna att hitta lån av denna typ och hjälper till med ansökningsprocessen. Det finns också många banker, kreditföreningar, och företag lån som har en program studielån som består av flera olika subventioner lån alternativ.

Försiktighet bör vidtas för att utvärdera subventionerade lån programmet innan du accepterar lånet. Det finns en stor varians mellan olika program, vilket gör det nödvändigt att jämföra flera olika alternativ innan en formell ansökan. Medan lån av denna typ inte innehålla samma förmåner som subventioner lån, är det möjligt att hitta flera osubventionerade lån program att ha konkurrenskraftiga räntor och tillåter en viss grad av flexibilitet i återbetalningstid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.