Vad är en förskottsbetalning Penalty?

En förskottsbetalning straff är ett monetärt straff verkställs på en låntagare när han eller hon betalar ett lån bort tidigare än överenskommet från början. Lånade institutioner verkställa en förskottsbetalning straff för att garantera de gör en viss summa pengar från lånade pengar till en låntagare. Under årens lopp har denna typ av påföljd varit föremål för stor debatt. Som ett resultat, inte alla lån har detta som ett krav. De som stödjer praxis förskottsbetalning straff hävdar att om en person tar ett lån, han eller hon är villiga att betala ett visst intresse över en viss tid. Om kunden betalar lånet bort tidigare än avtalat, finns det mindre intressant att betala. I det här fallet står låneinstitutet att förlora pengar på originalet.

Många låneinstitut bifoga en förskottsbetalning straff till ett lån för att finansiera utlåningen har blivit relativt vanligt. Om en konsument tecknar ett lån, betalar på den under en tid, och sedan finansieringen med en lägre ränta, han eller hon sparar pengar. Det långivande institution som enligt det ursprungliga lånet, men förlorar på de pengar som skulle ha intjänats från räntebetalningar. De närmare en förskottsbetalning straff varierar från en långivare till en annan. En typ av förskottsbetalning påföljd kallas en mjuk förskottsbetalning . Denna typ av förskottsbetalning straffet göras om källan till det ursprungliga lånet, t. ex. en villa, säljs. I detta fall är straffet endast verkställas om lånet refinansieras. Denna typ av förskottsbetalning påföljd anses vara ett incitament för kunder som inte planerar att refinansiering, samtidigt skydda den ursprungliga låneinstitutet.

Enligt amerikanska finansministern, är den vanligaste förskottsbetalning straff följande formel: sex månader till ett värde av ränta på 80% av de huvudsakliga saldot betalas vid tidpunkten för förskottsbetalning. Detta innebär att förskottsbetalning straff på ett lån med en enastående huvudsakliga balans 100. 000 $ (USD) och en ränta på 8% skulle bli ungefär 3. 200 USD.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.