Vad är en Stafford lån Långivare?

En Stafford Lån långivare är en långivare som har beslutat att erbjuda Federal Stafford Utlåning, en typ av utbildning lån som stöds av USA: s regering. Dessa långivare erbjuder ekonomiskt stöd från Federal Family Education Loan Plan (FFELP), i motsats till direkta lån, en typ av Stafford Lån i vilka medel som kommer direkt från regeringen. Studenterna har rätt att välja vilken långivare de arbetar med när de erbjuds möjlighet att teckna en Stafford lån.

Mest ekonomiskt stöd kontor föra en förteckning över Stafford Lån långivare till förmån för sina elever och de kan ge råd om vissa långivare att arbeta med. Räntorna på Stafford Lån fastställs av regeringen, men de tjänster som på olika långivare kan vara mycket olika, och en student som tar sig tid att välja ett bra Stafford lån långivare kommer att få senare i livet. Utbildning lån kan ta årtionden att betala, särskilt om de är betydande, vilket gör att relationen med en långivare viktig. När en privat långivare som erbjuder någon ett Stafford lån, är det lån som garanterats av staten, vilket minskar risken till långivaren. I vissa fall kan lånet ha en räntesats som subventioneras, vilket innebär att så länge patienten är i skolan, kommer regeringen att betala räntan. Övriga lån är subventioner, med räntor som börjar uppkomma så snart lånet utbetalas. En viktig sak att tänka på när man väljer ett Stafford lån långivaren om en student vill hålla all undervisning lån på samma ställe. Det är oftast mer praktiskt att ha en enda långivare, snarare än att hantera lån från flera långivare, i vilket fall en elev ska hitta en privat långivare som kan hantera flera typer av utbildning lån. Studerande kan också vilja ta reda på om lån avgifter. Vissa långivare kommer att betala lånet avgifter för sina kunder, medan andra inte. Besparingar planer är också viktiga, till exempel en del långivare erbjuder ränte avdrag för studenter som registrerar sig för automatisk betalning, vilket kan spara mycket pengar på lång sikt.

>

En annan faktor är huruvida en Stafford lån långivare erbjuder lån konsolidering. Många studenter vill konsolidera efter examen för att låsa in en låg ränta och att inrätta en återbetalning plan där de bara att posta en betalning en månad till tjänst alla lån, snarare än att skicka ut flera betalningar. Studerande kan också vill ta reda på om deras Stafford Lån långivare säljer lånen, som skulle tvinga dem att byta till en annan långivare, och de kanske vill fråga om som hanterar lån service för långivaren de överväger.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.