Vad är en Mortgage Avdrag?

I USA, är en medborgare som äger hans eller eget hem rätt att dra av räntekostnader för från sin beskattningsbara inkomst. Denna skatt bryta kallas inteckning avdrag . Huvudsak belönas husägare genom att de får behålla mer av sina pengar och spendera mindre av den betala skatt. Däremot anses inte inteckning avdrag inte som en dollar för dollar avskrivning. Istället minskar den beskattningsbara inkomsten.

Inteckningen avdrag är tillgänglig för skattebetalarna utan hänsyn till huruvida de äger mer än en fastighet. Intresse kan dras av för en primär eller sekundär bostad. Ränta på en kredit eller hem-kapitalandelslån är avdragsgill också. Eftersom inteckning avdrag endast för dem som betalar ränta hypotekslån, personliga lån är inte berättigade till denna avskrivning. Som med alla typer av avdrag, det finns gränser. Först kan du bara ta det inteckning avdrag för bostadslån som du är personligen ansvarig. För det andra måste din huvudsakliga eller andra hem vara säkerhet för lånet i fråga. Hypotekslån för tredje, fjärde eller senare hem är inte berättigade till inteckning avdrag. Det finns också gränser för inteckningsbeloppet avdrag en person kan ta. Till exempel, om alla dina lån uppgår till mer än det verkliga värdet på din bostad, kan beloppet av tillåtna avdraget begränsas. Om ditt bolån uppgår till mer än en miljon amerikanska dollar (USD) kombineras, får avdraget begränsas också.

För att kunna dra nytta av inteckning avdrag måste en skattskyldig specificera avdrag. Detta betyder att han eller hon måste ha avdrag som överstiger schablonen i USA. Men många människor tycker att det överstiger det belopp för att schablonen är ganska lätt. kan en mängd olika konstruktioner övervägas hem. Ett hus, husvagn, eller bostadsrättslägenhet eller kan betraktas som ett hem. Även en båt eller fritids fordon, med matlagning, badrum och sovrum, kan betraktas som ett hem. Som sådana kan ägare av denna typ av egendom vara berättigade att ta inteckning avdrag.

Utöver räntekostnader för avdrag, poäng betalas vid köp av en bostad, skatter inteckning, och olika avgifter kan vara avdragsgilla. Internal Revenue Service (IRS) tillhandahåller gratis information om inteckning avdrag, liksom en mängd avdrag online. Dessutom ger IRS per telefon och många publikationer skriva ut gratis.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.