Vad är en Cost of Living Rider?

En levnadskostnader ryttare är något många försäkringar och finansiella experter rekommenderar när du köper livet och /eller total funktionshinder försäkring. Ryttaren själv har inte ett eget liv, och kan bara vara ett tillägg till en redan köpta plan. Man rider med den plan som du köper och kan inte köpas på egen hand, därav dess ovanliga namn. i huvudsak vad levnadskostnaderna ryttare gör att du kan göra är att uppgradera eller köpa kompletterande försäkring för att täcka de stigande levnadskostnaderna. Om du köper en särskild försäkring som kommer att betala ett belopp som verkar bra i dagens marknad, har det ett grundläggande problem. Det kommer inte hålla jämna steg med levnadskostnaderna, och vad som kan kännas som en stor dag kan på vägen vara otillräcklig för dina behov. Detta gäller särskilt om du är permanent funktionshinder, som vissa liv och långsiktiga åtgärder som livet har bestämmelser. Du kan köpa en försäkring som i huvudsak omfattar din nuvarande lön efter ett funktionshinder. Om du inte var handikappade, hade och fortsatte att arbeta, är det troligt att din lön skulle stiga något jämfört med levnadskostnaderna ökar.

Många finansiella experter rekommenderar att levnadskostnaderna ryttare är en särskilt viktig tillägg om du är ung. När du närmar dig pensionsåldern eller livets slutskede, kan kostnaden för en levande ryttare vara mindre viktigt, för även om levnadskostnaderna ändras, kan det inte öka så dramatiskt att Utdelningen på din politik skulle göra en märkbar skillnad, antingen om man blir handikappad, eller om du planerar att använda en utbetalning till stöd för en efterlevande make. Du kan se farorna med att inte ha en levnadskostnader ryttare om du har tre eller flera decennier kvar av förväntad livslängd. Skulle du blivit funktionshindrade, kommer försäkringen du köper betalar ut det belopp som överenskommits när du registrerade politiken. Detta skulle vara mycket mindre än vad du behöver tio eller tjugo år nu, så det är definitivt värt att kolla in det här alternativet när du köper livet och /eller funktionshinder försäkring. Du kommer inte automatiskt att erbjudas denna möjlighet, så du bör be om föraren om försäkringen mäklaren inte nämna det. Det är också viktigt att utvärdera hur försäkringsbolaget erbjuder dig en politik bedömer levnadskostnader. Vissa företag tillåter en fast avgift ökning på mellan tre till sex procent per år. Andra erbjuder justering av utbetalning enligt konsumentprisindex (KPI). Det är oftast bättre att söka efter en politik som grundar levnadskostnader ökar på KPI, eftersom en uppsättning ökningstakt kan det ändå vara lägre än vad det egentligen kostar att överleva bekvämt.

Du kommer att betala mer för att få en levnadskostnader ryttare. Möjlighet att köpa större mängder täckning på årsbasis kan öka inte bara ditt första bidragen, men kommer också definitivt att öka senare bidrag för att täcka ökade levnadskostnader justeringar. Om du köper en livförsäkring, får ryttaren skrivas in i ditt avtal, öka din premier från början, men inte orsakar en årlig ökning av bidrag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.