Vad är Zero Down Mortgage?

Att köpa hus är ofta mycket annorlunda än det låter. De flesta människor inte betalar fullt pris för ett hus i kontanter. Endast en del av försäljningspriset-kallas handpenningen-vanligtvis betalas kontant. Återstoden, som sedan finansieras av en tredje part, exempelvis en bank. En nolla ner inteckning tillåter en person att gå igenom de hem-köpprocessen utan en handpenning.

De flesta människor är intresserade av att köpa hem behöver lån för att få det att hända. Ett vanligt krav för ett lån är en handpenning. Detta är en procentsats av försäljningspriset som måste betalas i förväg. Den procentsats som krävs kan variera kraftigt och kan vara så hög som 20 procent. Det finns dock vissa fall då de låga avbetalningar accepteras. Sedan finns det exempel på noll ner bolån där ett lån har utfärdats utan handpenning. En gång i tiden var antalet noll ner inteckningar på uppgång men som inte längre är fallet. Några långivare erbjuder inte möjligheten alls. För en person som skall beaktas vid en nolla ner inteckning, hon behöver i allmänhet en hög kredit-värdering. De som uppfyller kraven för veteraner lån kan ofta vara berättigade till noll ner inteckning lättare än andra människor. Det finns en anledning till svårigheten. En handpenning fungerar vanligen som ett mått på säkerhet för långivaren. Utan en handpenning en långivare kan bli utsatta för betydande risker. Denna risk har materialiserats i det förflutna och orsakade en hel del ekonomiska problem för långivarna.

På grund av detta, en person som inte lyckas få en noll ner inteckning behöver också privata försäkringar för hypotekslån. Detta är täckning som ger en långivare skydd när en person uteblivna betalningar för lån betalningar. Människor är ofta bör överväga hur mycket denna täckning när man överväger en nolla ner inteckning. I vissa fall kan man lägga avsevärt till att priset på hypotekslån, även om det inte tillför kapital i fastigheten. P

människor är ofta att noggrant överväga en nolla ner inteckning, även om de har möjlighet erbjuds dem. Sådana inteckningar har varit starkt kopplat till ökade chanser för avskärmning. En orsak till detta är att människor ofta söker noll ner inteckningar eftersom de inte har pengar till en handpenning. Detta kan vara en signal om att en person är inte en sund finansiell ställning för att köpa en bostad.

En annan orsak till att människor uppmanas att starkt överväga denna typ av inteckning beror på bekostnad. En person med en nolla ner inteckning i allmänhet betala mer per månad för sitt hus än en som inte gör det. Detta leder ofta betonade ekonomi eftersom en större del av intäkterna skall gå till avbetalning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.