Vad är Unified Tax Credit?

Unified skatteavdrag är en form av federal skattelättnad som kan användas för att kompensera för den ifrågavarande egendom eller gåvoskatt uppkommer inom en given skatteperiod. Ibland kallad Generation Skipping överlåtelseskatten den enade skattelättnaden bidrar till att minska skatten som normalt levereras tillsammans med arv eller gåvor av finansiella instrument som tas emot. Skattelättnaden kan hjälpa till att lindra en del av den skattebörda som annars skulle eventuellt innebära att det är nödvändigt att sälja gåva eller arv för att lösa de skatter betalas.

I dagens läge ger den enade skatteavdrag skattebetalare totala summan av varje egendom eller gåva skatter som betalas under skatteåret och ansöka om en kredit för åtminstone en del av de totala skatterna betalas. Den enhetliga skattelättnaden kan ibland stå för så mycket som en tredjedel av de taxerats, vilket kan vara en betydande skattelättnad när gåvor eller arv innebär egendom eller värdefulla bestånd och andra investeringar. Som med alla typer av skattelättnader, är det nödvändigt att dokumentera värdet av tillgångarna, korrekt bedöma det skattebelopp som skall betalas, och därefter beräkna den tillåtna delen av enhetliga skattelättnad som kan tillämpas.

Förmågan att tillämpa ett enhetligt skattelättnad är inte en skattelättnad som medborgare i Förenta staterna kommer att ha glädje av i många år. För närvarande är planen att avbryta den enhetliga skattelättnaden efter 2010 beskattningsåret. Men är den goda nyheten att mängden tillåten avräkning för skatt år 2008 till 2010 förväntas anpassas till högre nivåer än någonsin tidigare.

För närvarande, är en enhetlig skattelättnad tillämpas på en dollar per dollar basis. Det finns begränsningar för vilken typ av gåvor och arv egendom som är berättigade till en enad skatteavdrag. Medan lagar när det gäller kreditvärdighet raffineras från tid till annan har livstid gåvor och arv såsom egendom alltid täckts enligt bestämmelserna i den enhetliga skattelättnaden. Dock är skattebetalare uppmanas att söka råd från en revisor som är väl insatt i skatterätt. En professionell av denna typ kommer att vara medveten om alla eventuella ändringar i befintliga lagar som kan påverka rätten av en viss tillgång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.