Vad är Student kreditkort?

Student kreditkort kreditkort konstruerade för unga vuxna i college. Dessa är ofta ett första kreditkort, som syftar till att hjälpa till att bygga nya krediter från grunden. De är ett användbart verktyg för att undervisa studenter om ekonomi och pengar förvaltning och som ger dem större frihet att göra nödvändiga inköp och leva på egen hand.

Student kreditkort erbjuds via de banker, kreditföretag och högskolor. Det är också möjligt att få ett kort student kredit direkt från kreditkortsföretaget. Dessa studentkort har oftast en ganska låg gräns, i allmänhet ungefär $ 250 US dollar (USD) eller $ 500 (USD), upp till ca $ 1000 USD. Student kreditkort nästan alltid har en hög ränta, vilket bör uppmuntra studenter att betala av kreditkort varje månad. Som med alla kreditkort, är det viktigt att betala räkningar i tid och alltid betala mer än vad som krävs betalning. Student kreditkort kommer att börja bygga goda kredit, men bara om ekonomi sköts på ett ansvarsfullt sätt. Några av dessa kreditkort för studenter erbjuder Cashback bonus eller punkter som kan lösas in mot varor. Andra erbjuder en lägre ränta eller någon annan typ av bonus för kunskaper som är specifika för studenter, såsom att få bra betyg eller konsekvent att betala räkningarna i tid.

Student kreditkort är ett bra sätt att hjälpa elever att hantera sina college finanser. Dessa kort kan användas för att betala för böcker i bokhandeln, gas och livsmedel, kläder eller ens roligt poster. Om tvingas betala sina egna räkningar, kommer studenter lär sig snabbt farorna med merkostnader och inse skillnaden mellan behov och önskemål. Student kreditkort hjälper också eleverna lära sig viktiga lärdomar om finansiella kostnader, avgifter och årliga procentsatser.

Några studerande kreditkort kräver ett samarbete signerat, som vanligtvis är en förälder eller vårdare. Var försiktig när andra underskrift på ett kreditkort, eftersom eventuella försenade betalningar kan negativt påverka din kredit värdering också. Det är säkert möjligt att hitta ett kort student kredit som inte kräver ett samarbete signerat. College kreditkort också i regel inte kräver en ansökningsavgift, minimiinkomst belopp eller en årlig avgift, och är i allmänhet ganska lätt att få.

Efter studenten examen från skolan, han eller hon kan oftast konvertera kortet student krediten i ett traditionellt kreditkort med en högre gräns. Även om detta alternativ inte är tillgängligt, han eller hon kommer att kunna ansöka om ett traditionellt kreditkort eftersom de nu kommer få en kredit historia. Skaffa ett kort student kredit är ett bra första steg för framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.