Vad är Stafford låneränta?

En Stafford lån är ett federalt lån för studerande, ett universitet, och även några yrkesskolor. Stafford låneräntan varierar, beroende på om du är en grundnivå som doktorand, och om lånet är subventionerad eller subventioner. Stafford lån administreras av US Department of Education. Stafford lån räntor var varierande före den 1 juli 2006, men lån som betalats ut efter detta datum har en fast avgift, vilken beror på typen av lån.

Stafford Lån kan subventioneras eller subventioner. Båda typerna av lån ränta betalas till ett lägre pris när du är i skolan och under perioder av uppskov. Du behöver inte göra betalningar på någon typ av lån medan du är i skolan. Efter att du är klar med skolan kommer du att ha en frist, och sedan ditt lån träda aktiv eller återbetalning status. Räntan på ditt lån kan vara högre när du anger återbetalning status.

osubventionerade lån är tillgängliga för alla som är berättigade till Stafford Loan Program. Du behöver inte visa ekonomiskt behov för dessa lån. Du kommer att debiteras ränta och ditt intresse kommer att komma när du är i skolan, men ni har möjlighet att betala det som du går. Om du väljer att inte betala räntan, kommer det att läggas till saldot på ditt lån, aktiveras eller. Du kommer sedan att debiteras ränta på ränta, i tillägg till det ursprungliga lånebeloppet.

För en subventionerad Stafford lån, måste du visa ekonomiskt behov. Räntan på ett subventionerat lån tillkommer när du är i skolan, men den federala regeringen betalar det åt dig tills du är klar med skolan eller sjunker under halvtid registrering, som normalt termin sex timmar. Detta innebär i huvudsak kommer du inte att debiteras för ränta på ett subventionerat lån förrän du har avslutat din utbildning. Ekonomiskt behov bestäms utifrån den information du lämnar om kostnadsfria programmet för federala studiestödsnämnden, eller FAFSA.

För att få Stafford lån, måste du vara amerikansk medborgare eller kvalificerad icke-medborgare inskrivna vid en högskola eller ett universitet som deltar i den federala Stafford Loan Program. Du måste fylla i FAFSA, som kan fyllas i och skickas in online. Du kan inte vara standard på alla tidigare utbildnings lån. US Department of Education kommer att granska din FAFSA och bestämma hur mycket pengar du är berättigad att låna.

Department of Education kommer att meddela din högskola eller universitet när din kvalificering har blivit klar. Kontrollera med din ekonomiskt stöd rådgivare för specifik information beträffande din Stafford Loan räntor. Du kan också hitta den senaste Stafford Lån räntor, liksom FAFSA form, genom att besöka U. S. Department of Education webbplats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.