Vad är Mortgage Refinansieringsrisk?

Mortgage refinansiering är processen att skapa ett nytt lån på en fastighet som har ett befintligt lån. När en fastighetsägare refinansierar, det befintliga lånet ska amorteras av nya långivare och ett nytt lån skapas mellan låntagaren och ny långivare. De två vanligaste orsakerna till att människor väljer inteckning refinansiering är: 1) sänka räntan och /eller lånets löptid och /eller 2) ta ut kontanter genom att gå till det egna kapitalet i fastigheten. I en "Rate och /eller Term" refinansiera, en låntagare skapar ett nytt lån med en ränta och /eller term som är mindre än det ursprungliga lånet utan tillgång till hemmet eget kapital. Mer än sannolikt, kommer det nya lånebeloppet inte vara betydligt mer än det ursprungliga lånebeloppet. En låntagare kan välja att göra detta eftersom en lägre ränta kan minska sina månatliga betalningar, medan en kortare leasingperioden kan minska mängden pengar som betalas i ränta till långivaren under hela lånets löptid. p

Mortgage refinansiering med tillgång till kapital i en fastighet är allmänt känd som en "Cash-Out Refinance. " Eget kapital är den positiva skillnaden mellan vad som är skyldig på en fastighet och vad fastigheten är för närvarande värd. Till exempel, om ett hem ägare skyldig banken $ 100. 000 amerikanska dollar (USD) i en fastighet som för närvarande är värt $ 150. 000 USD, har ägaren $ 50. 000 dollar i eget kapital i hemmet. Om detta ägaren väljer att göra det, han kan refinansiera hem, skapa ett nytt lån, och som en del av lånet, betala ut en del eller alla de $ 50. 000 dollar i eget kapital att hemmet har idag.

På en kurs och term refinansiering bör en låntagare beräkna vad den faktiska månatliga besparingar kommer att vara med det nya lånet i förhållande till det gamla lånet. Vidare bör låntagaren titta på den totala kostnaden för att erhålla lånet. Gemensamma kostnader inkluderar arvoden långivare uppkomst, förbetalda intresse eller frågor, kreditupplysning, bedömning, skatt, titel och avgifter spärrade. Sedan en låntagare skall bestämma hur länge hon planerar att bo i nuvarande bostad. När en låntagare har all denna information, kan hon räkna ut hur länge hon måste äga egendom innan besparingar per månad motivera initialkostnader lån.

Om exempelvis inteckning refinansiering möjliggjort en låntagare att spara $ 100 USD per månad, och om de initiala kostnaderna för lånet uppgick till $ 5,000 USD skulle husägare behöver bo i hemmet under minst 50 månader, eller drygt fyra år för att hinna skrivas av ursprung lånet. Om ägaren planerade att vara i hemmet under två år, skulle det troligen inte göra ekonomiskt meningsfullt att refinansiera, som lånet skulle kosta mer än låntagaren skulle spara. Om ägaren planerade att leva i hemmet under 20 år, kan refinansiering vara ett smart finansiellt beslut.

Med uttag inteckning refinansiering, bör en låntagare anser att tillgång till kapital och ta ut kontanter kommer att resultera i ett nytt lån belopp större än den nuvarande inteckning, ofta resulterar i högre månatliga betalningar. Great man bör överväga att avgöra om den planerade användningen av pengarna är värda att eventuella ökningar av det totala lånebeloppet och månadsvis betalning. Generellt sett många ekonomiska experter tror att ett hem eget kapital bör främst användas för hem förbättringar som kommer att öka fastighetens värde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.