Vad är Malpractice Insurance?

Malpractice försäkring köps av professionella, oftast vårdpersonal, för att ekonomiskt täcka dem i de fall de stämda för tjänstefel. Oegentligheter är handlingen att orsaka skada eller skada på person eller personer som en följd av oaktsamhet bedriver yrkesmässig plikt eller avsiktliga förseelser. Läkare, kirurger, sjuksköterskor, och de flesta andra vårdpersonal ibland måste köpa oegentligheter försäkring, även kallad ansvarighetsförsäkring , innan han blev anställd av en anläggning eller öppna en privat praktik. Även det medicinska området är den gemensamma marknaden för tjänstefel försäkring, kan andra områden kräver personligt ansvar eller felbehandling försäkring också. P

Malpractice försäkring är främst avsedd att ge vårdpersonal skydd av stämningar, men det finns andra personliga omfattningar som med de flesta politikområden. En försummelse försäkring täcker försäkrade upp till värden för flera miljoner dollar. Däremot varierar mängden nödvändig täckning från stat till stat, eftersom olika lagar gäller för tjänstefel lag på olika områden. När tänker de flesta på felbehandling försäkring, de tycker om läkare, särskilt kirurger och förlossningsläkare, som oftast stämd av patienter. Även om dessa läkare kan ha högre premier felbehandling försäkring än andra, men de är inte de enda som gynnas av täckning. Tandläkare, sjuksköterskor, terapeuter, optiker, och även diagnostiska laboratorier måste medföra oegentligheter försäkring. Skolor som ger undervisning inom det medicinska området med utbildning som omfattar praktisk clinicals måste också göra olagligheter försäkring för att täcka sina lärare och studenter.

Malpractice försäkringar är ofta en av de dyraste typer av försäkringar som kan köpas. Premier är justerat för den typ av medicin praktiseras, typ och mängd av täckning som är nödvändig, och om försäkringen täcker en individ eller en grupp. Andra omständigheter som påverkar premierna för oegentligheter försäkringen omfatta lokalisering av praxis och de lagar som råder där. Även om de flesta läkare och vårdpersonal aldrig behöva använda sina oegentligheter försäkring, är det ett nödvändigt skyddsnät och det krävs enligt lag på många platser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.