Vad är Estate Tax Credit?

Gården skattelättnaden kan du passerar en viss summa pengar för att dina arvingar, tax-free. Detta kan ske i form av faktiska kontanter, egendom eller något annat av värde. Om du är gift, det belopp som du, kan som ett par, passera ner effektivt dubbel. Anledningen till detta är att varje medlem i äktenskapet kan passera längs samma belopp.

Storleken på gården skattelättnaden ändras varje år. Om du har en betydande egendom, är det viktigt att söka råd från en fastighetsskatt professionell. Som ett exempel på hur mycket numren ändras under 2001 var det möjligt att passera längs $ 675. 000 amerikanska dollar (USD) skattefritt. I 202C du kan passera 3,5 miljoner dollar (USD). Under 2010 gården skattelättnaden kommer att gälla. Detta kan naturligtvis förändras, men under 2011 det förväntas att godset skattelättnaden kommer att återgå till samma nivå som rådde år 2002. är Gården skattelättnaden komplicerat, och det är meningsfullt att tala med en auktoriserad revisor innan någon utdelning till din familj. En skicklig ekonomichef kan guida dig genom processen att ge presenter till dina nära och kära utan att de felaktigt beskattas. Om du har betydande tillgångar, är det viktigt att satsa tid att planera din egendom medan du och din make är fortfarande friska. En del av förvirringen över gården skattelättnaden eftersom godset skattelättnaden är kopplad med undantag gåvoskatt. Gåvan skattebefrielse täcka skatten på egendom, pengar eller andra tillgångar medan gifter lever. Det finns dock en livstid tak för hur mycket tillgångar som kan övergå till en mottagare skattefritt. Detta omfattar allt begåvade medan gifter lever liksom efter de passerar längs.

Det sammanlagda beloppet som en mottagare kan ta emot är det viktigt att både den Gifting tillgången och den person som tar det vet de nuvarande gränserna. De kan sedan bestämma hur emot en gåva skattefritt medan välgörare lever påverkar hur godset hanteras efter att de förgås. Tydligt, för att ett ärende denna komplicerade och snabbt föränderliga, vem som helst med ens en liten egendom bör överväga råd från en gård planering advokat eller finansiella professionell. Ordentlig planering innan din död kan spara dina mottagare en hel del pengar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.