Vad är Dollar Kostnad medelvärde?

Dollar kostar i genomsnitt är en investering metod som tar fördel av förändringar i marknadspriset under lång tid. Investerare gör detta genom att investera en viss summa pengar, snarare än att köpa ett visst antal aktier, se till att deras investeringar köper fler aktier när priserna faller. i dollar kostar i genomsnitt kommer en investerare investerar en viss summa pengar på en investering med jämna mellanrum. Exempelvis kan en investerare väljer att köpa 100 $ i en placeringsfond varje månad. När aktiefond har ett högt pris, kommer att dollarn belopp köpa mindre. Men när priset faller, samma dollarn belopp kommer att köpa mer. Denna investering teknik skyddar investerare från möjligheten att aktiekursen kommer att sjunka efter gör ett bestånd köp.

är

Dollar kostar i genomsnitt vanligtvis under lång tid tid, särskilt med långsiktiga investeringar som en person planerar att bidra regelbundet. Detta hjälper investerare att säkerställa att de betalar en blandning av högre och lägre priser för investeringen, i stället för att riskera att en viss dag pris kan vara högt eller lågt. Genom att investera ett fast belopp över tiden, investerare bidra till att dra fördel av uppgång och fall i priserna på marknaden. Däremot kan investerare också använda samma metod för att investera en betydande del i förskott, bryta upp den i flera mindre fyndigheter under en viss period.

Denna investering tekniken är annorlunda än andra metoder, där investerare kan försöka gissa när marknadspriserna kommer att vara låg och försök att investera i rätt ögonblick. Istället säkerställer dollar kostar i genomsnitt att investerare köper regelbundet och har möjlighet att utnyttja marknadens nedgångar genom att automatiskt köpa mer av en investering för samma summa pengar. Dollar kostar genomsnitt tar del av gissningsleken från att investera.

Många investeringsbolag gör det lätt för investerare att använda dollar kostar i genomsnitt. Företagen kommer ofta möjliggör för investerare att ställa in automatiska investeringsplaner, där investerare kan ange dollarn mängd och frekvens av investeringen, samt bankkonto där medel kan automatiskt dras tillbaka. Genom att göra så, i genomsnitt dollar kostar görs automatiskt, se till att en investerare inte glömma att göra ett planerat köp. Det bidrar också till att investera lättare att budgetera, eftersom samma dollarn belopp kommer att köpas in med jämna, förutsägbara mellanrum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.