Vad är Direct Access Trading?

Direkt tillgång handel är en teknik system som ger näringsidkare med möjligheten att handla direkt med kunder, market makers eller utbyte specialister golvet. Använda en direkt plattformar handel, kan en näringsidkare utför också transaktioner med elektroniska kommunikationssystem, som är nätverk som använder datorer för att matcha köpare med säljare. Ofta förkortat "DAT," direkt tillgång handel gör affärer kan göras utan hjälp av mäklare. kan de flesta finansiella instrument handlas med direkt tillgång till programvara handel. Direkt tillgång aktiehandel är en av de vanligaste typerna av omsatta instrument. Vid genomförande av dessa typer av branscher, handlare använder oftast DAT programvara för att köpa och sälja i stora börserna som NASDAQ och NYSE. Innan du väljer en direkt plattformar handel, bör handlare noga bedöma plattformen. Vissa plattformar kanske inte lika snabbt som andra, och systemets prestanda kan variera. En viktig fördel med direkt tillgång till online-handel är hastigheten. Medan konventionella online trader vanligtvis tar bara några sekunder eller minuter att genomföra, ger direkt tillgång till online-handel vanligtvis en näringsidkare att genomföra en transaktion på mindre än en sekund. DAT kan också bidra till att minska bakslag som är skillnaden mellan utgångspriset och det pris till vilket ett beslut är i praktiken tillsatts.

Förmågan att styra vilka beslutsfattare specifik marknad eller specialister tar emot en order är en annan fördel med DAT. Dessutom är DAT ofta billigare än handel via traditionella mäklarhus. Traditionell mäklare tar vanligtvis ut per transaktion medan många direkt tillgång företag ut på en per aktie basis. Några direkt tillgång företag basera prissättningen på handelsvolymen, tillåter klienter att handeln i större volymer för att förverkliga pris raster.

Direkt tillgång handel som vanligen används av handlare som vill utföra transaktioner snabbt samtidigt som kostnaderna hålls slirning och på ett minimum. Scalpers, event-baserade handlare, daytraders, och handlare swing är exempel på aktörer som ofta bedriver direkt tillgång handel. Med tanke på komplexiteten i samband med direkt tillgång trader, oerfarna handlare vanligtvis inte kunnig nog att använda DAT system.

Innan du väljer en direkt tillgång företag, bör investerare ställs frågor om företagets strategier utbyte avgift. Flesta direkt tillgång företagen låter något utbyte avgifter i samband med en transaktion på sina kunder. Avgifter kan innehålla reglerande avgifter, clearing avgifter, modifiering och avgifter cancelation, eller avgifter specialist. Vissa företag kan också ta ut månatliga avgifter för att använda deras egen direkta accessplattformar handel och programvara. Företag som har minimikrav aktieomsättning kan bedöma inaktivitet avgifter om dessa krav är täckta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.