Vad är Child Support intresse?

Underhållsbidrag är Domstolen ålade stöd, vanligen betalas av icke frihetsberövande förälder till förälder som har vårdnaden som ett bidrag till kostnader för olika barn. Denna order är normalt utfärdas under domstolsförhandlingarna för en skilsmässa eller efter att faderskapet har fastställts i fall av ogifta föräldrar. Både skilsmässa och underhåll till barn regleras genom nationell lag, men många av staterna har liknande policy för intresse barnbidrag. I de flesta stater, tillfaller barn stöd intresse när domstolen beordrade utbetalningar av stöd inte görs i tid. Flera saker kan inträffa som gör att en betalning som missas, sent, eller endast en del av beloppet beställt. Arbetslöshet är ett av de största orsakerna ett barn stöd betalning inte mottagits. Många länder kräver barn stödutbetalningar som automatiskt dras från de icke frihetsberövande förälderns lön, men det är inte så hjälpsamma när de icke frihetsberövande förälder inte är anställd. Även när de icke frihetsberövande förälder uppbär arbetslöshetsersättning kontroller, ofta beloppet inte räcker för att täcka en hel betalning barnbidrag. Varje stat har en politik som avgör hur mycket av ett barn stöd betalning kan dras från ett icke frihetsberövande förälderns lön. Icke-förälder som har vårdnaden måste få behålla en del av hans eller hennes lön som är tillräckligt stor för att möjliggöra för bostäder, mat och andra räkningar som krävs för att leva. Trots att vissa länder kommer att ta så mycket som 60% av en lön, när flera stöd order finns en lönecheck ändå inte skulle räcka för att täcka en hel betalning.

Alla belopp för ett barn stöd betalning som inte är från det datum som beslutats av domstol läggs till de icke frihetsberövande förälderns förfallet saldo. Saknas en betalning innebär inte att betalningen inte kommer att behöva göras i framtiden. Detta förfallet saldo är också kallas arrearage och brottslighet, beroende på läget och barnet stöd ordning. Nästan varje stat gäller barnets intresse att stödja detta förfallet saldo, som skall utbetalas till den förälder som har vårdnaden även efter ett barn har gått in i vuxen ålder och barn stöd inte längre behövs. Den förfallet saldo försvinner aldrig.

Beloppet för barn intresse varierar från stat, men de flesta tar ut en fast årlig ränta, vanligtvis omkring tio procent. Frihetsberövande föräldrar kan inleda insamling av detta intresse genom att gå till domstol och med en dom som utfärdats för det belopp förfallna. Insamlingsmetoder för förfallen barn stöd och barn stöd inkluderar bland annat löne garnishments, retentionsrätt egendom, och avlyssning av federala bidrag inkomstskatt. Men eftersom varje stat och varje fall kan vara olika, det är bäst att samråda med statliga regler och en lokal advokat eller barnbidrag kronofogdemyndigheten för noggrann information om enskilda fall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.