Vad är Cell Phone Insurance?

Mobiltelefon försäkring är en försäkring produkt som är utformad för att ge människor med ersättare för skadade, stulna eller förlorade mobiltelefoner. Många cell erbjuder försäkringar med sina planer, och man kan även köpa försäkring genom en tredje part byrå. Innan du köper försäkring mobiltelefon, bör människor noga utvärdera planen och läsa igenom det finstilta, eftersom försäkringen inte bär med sig några dolda överraskningar.

Precis som andra försäkringar, mobiltelefon försäkringen är tänkt att ge skydd för någon i den händelse att något dåligt händer. En mobiltelefon kan vara väldigt dyra, speciellt om det är en ny modell med mycket önskvärt alternativ, och folk kanske inte har råd att ersätta ett förlorat, stulet eller skadat telefon. Med mobiltelefon försäkring bör kunderna förses med en ny telefon eller en kontant betalning som de kan använda för att ersätta en telefon. Ett av problemen med mobilen försäkring är att ersättningen telefonen inte nödvändigtvis kommer att vara samma modell. Detta kan inte alltid vara ett problem, men det kan vara ett problem om ersättning saknar funktioner som en mobiltelefon-användare gillar att ha tillgång till. Det kan också ta lite tid innan en ersättare att komma fram, trots påståenden om att det kommer att levereras via nästa dag post, och ibland måste betala en självrisk, som kan köra kostnaden för ersättning upp betydligt när människor anser de månatliga betalningar som de på försäkringsbranschen planen. I vissa fall kan försäkring för en mobiltelefon också överflödig. Vissa tillverkare erbjuda omfattande produktgarantier som garanterar ersättning, och utomstående ibland ut sina produkter till konsumenter som inte inser att deras mobiltelefon plan redan omfattar ersättning av mobiltelefoner. Försäkringen får inte heller omfatta vissa enheter, och ett företag gladeligen sälja försäkringar till någon med en telefon som är undantagna från försäkringsskyddet, vilket är något att se upp med.

>

När du väljer försäkring mobiltelefon bör konsumenterna läsa det finstilta så att de förstår vilka enheter som omfattas, och under vilka omständigheter. De bör också överväga kostnaden för telefonen, och kostnaden för försäkringen plan över tiden. En plan som kostar $ 5 United States Dollars (USD) varje månad, ett gemensamt pris för en försäkring plan, inte kan låta mycket, men som lägger upp till $ 60 dollar varje år!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.