Vad är Cash Advance avgifter?

ett förskott avgift är en avgift eller debitera innehavaren kreditkort måste betala när han tar ett förskott från sitt kreditkort. Till exempel kan en person ha en $ 500 US dollar (USD) krediten på sitt kreditkort. Han kunde gå ut och köpa varor eller tjänster med hans kreditkort, eller han kunde köpa något på nätet. Om han använde sitt kort för att spendera $ 100 USD i en butik, skulle detta betraktas som en avgift. Om han gick till en uttagsautomat och tog ut $ 100 USD, men detta skulle betraktas som ett förskott, och han skulle få betala en avgift.

Förskotteringsarrangemang avgifter kan vara dyra. I många fall kommer en person drabbas av en två till fyra procents laddning när han tar ett förskott. Detta är dock inte allt han kan betala. Vissa kreditkortsföretag ut inte bara avgifter förskott, men också extra intressant när en kortinnehavare tar ett förskott. Dessutom finns många av de företag kreditkort som erbjuder amorteringsfria perioder om inköp inte ger dem förskott. Detta visar sig i att betala avgifter förskott och utsätta rejäl intresse direkt. En del kreditkortsföretag inte fastställa avgifter baserade på bara en procent av den kontanta förskott. I vissa fall kan en person vara skyldig att betala både en procentandel av likvida medel och en fast avgift. Till exempel kan han debiteras två procent av sina likvida medel och $ 15 USD oavsett hur mycket pengar han begär. Andra kreditkortsföretag kan antingen lägga en procentsats eller en fast avgift, avgifter konsumenten beroende på vilket belopp som är störst.

Kreditkort användare bör också lära sig hur deras kreditkortsföretag gäller betalningar när de överväger ett förskott. Betalningar ofta tillämpas första inköp och förskott kontant sekund. Detta kan inte vara ett problem för människor som betalar deras totala räkningar av varje månad, men de som bär balanser får betala mer i längden på grund av det ökade intresset när en avvägning är kvar från månad till månad.

Med så höga avgifter förskott intresse, kan det vara svårt att förstå varför någon skulle vilja ta ut ett förskott. Den Faktum är att de är lockande eftersom de ger snabb tillgång till kontanter när en person behöver det. De kan vara bra för akuta behov, men många ekonomiska experter rekommenderar att betrakta dem som en sista utväg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.