Vad är Bodily Injury Coverage?

kroppsskada täckning, även kallat BI, är en typ av försäkring som betalar för fysisk skada på människor som inte särskilt omfattas av försäkringen. När det gäller bilförsäkringar, misshandel täckning kommer att betala sjukvårdskostnader för människor som skadats av den förare som namnges i försäkringsbrevet. Vissa företag tar också kroppsskador täckning för att skydda sig om någon är skadad i sina lokaler, och vissa hemförsäkringar ingår ett BI alternativ.

De flesta människor tänker kroppsskada täckning just när det gäller bilförsäkringar, eftersom bilolyckor kan orsaka en betydande materiella skador på tredje part. Sjukvårdskostnader kan snabbt rack upp, och en gång fel i olyckan har fastställts, den skadelidande har rätt till skadestånd från den person som begått ett fel. Dessa reparationer kan ingå grundläggande sjukvårdskostnader inklusive rehabiliterande behandling, psykologisk behandling, eller ens en summa för missad arbete och sveda och värk. I många delar av världen, är drivrutiner som krävs för att köpa kroppsskada täckning när de fastställa en policy för bilförsäkring. Denna täckning är oftast anges på en försäkring i ett xy-format, där "x" avser hur mycket pengar kommer att betalas ut per person, och "y" är det totala belopp som ett försäkringsbolag att betala för en samma olycka. I USA rekommenderar försäkringsbranschen 100/300 täckning, vilket innebär att upp till $ 100. 000 USA kommer att betalas ut per person per olycka och 300. 000 dollar kommer att betalas ut under varje olycka. I vissa regioner, omfattar kroppsskada täckning även juridiska kostnader i samband med olyckan.

Generellt finns det ett antal alternativ för kroppsskada täckning, med början med det minimum som krävs av regeringen. Regeringen miniminivåer tenderar att vara låg, men de kommer att täcka grundläggande medicinska kostnader i en enkel olycka. Människor som vill ha mer garantier för täckning kan köpa upp, få en politik med högre kroppsskada täckning. Vissa människor väljer högre kroppsskada täckning för att skydda deras personliga tillgångar, som en process över olycka skador kan leda till avveckling av fastigheter, värdepapper och andra tillgångar för att betala käranden.

>

Vid upprättandet av en försäkring, bör du fråga din försäkring agent om den bästa typen av kroppsskada täckning för dig. Om du bara kör en gång i veckan på landsbygden, till exempel, kanske du inte behöver en dyr plan. Om du kör ofta i överbelastade stadsområden, en högre kroppsskada gräns kan vara en bra idé. Du kan också be om BI alternativ med hem-och företagsförsäkringar samt, se till att människor som drabbas av skador på din egendom skall omfattas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.