Hur öppnar jag en IRA-konto?

inleder en återlösenskonto, eller IRA-konto, men inte svårt, är inte något som många människor gör regelbundet och därför kan det finnas en stor förvirring. En IRA erbjuder ett antal fördelar för dem som söker en viss grad av självständighet i pension, men det finns en myriad av val som kan göras, av vilka några dramatiskt kan öka kontanter man har när det börjar bli dags att dra sig tillbaka. En av de mest grundläggande beslut som ska fattas när du öppnar en IRA-konto är att avgöra vilken typ av IRA-konto som du kanske vill. De två huvudtyper att välja på är Roth IRA och den traditionella IRA. Med den traditionella IRA, är avgiften avdragsgill, men skatterna betalas senare återkallar. Med Roth IRA, det finns ingen bestämmelse för att ta ut avgifter från inkomstskatt, men det finns ingen skatt betalas på eventuella vinster från investeringar.

Nästa steg att öppna en IRA-konto är att hitta en mäklare som bevaka dina intressen, inte sina egna. Denna typ av förmedling får ta ut en årlig avgift, men det finns de som inte gör det. Dessutom kan vissa ta ut stora provisioner på trader. Detta kan kraftigt skära ner på den summa pengar som kommer tillbaka till investerarna när de går i pension. När mäklarfirman väljs, resten av installationen kommer sannolikt att hanteras av en ekonomisk representant. Den enda andra delen investeraren kommer sannolikt att ansvara för är att sätta in ett första bidrag till IRA konto eller kanske inrätta ett regelbundet bidrag schema. Många tycker detta är det bekvämaste sättet att bidra. En del arbetsgivare kan erbjuda en IRA-program löne-avdrag och även erbjuda de anställda gratis hjälp med att öppna en IRA-konto. Detta stöd kan vara gratis möten med finansiella tjänster företrädare eller kanske ett företag seminarium om vad IRAS handlar om. Lönelistan återkallelse sker automatiskt och många anställda kanske inte ens inser att de saknar pengar.

De flesta är bekanta med bidrag IRA konto gränser, bör det noteras att för dem att öppna nya konton, finns det vissa regler som gäller. I 202C de bidrag var $ 5,000 USD per år. Ökar emellertid denna siffra ofta årligen eller vartannat år. Därför, för dem som har råd att bidra med mer, kan det vara värt att kontrollera varje år för att se om en ökning är möjlig. IRS offentliggör denna information regelbundet när en uppdatering behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.