Hur minskar jag min revision risk?

Det finns inget definitivt sätt att minska revisionsrisk, finns det några uppgifter som kan utföras för att säkerställa en smidig process skatt arkivering. Det första du bör tänka på medan du förbereder skatter är att en snygg och ordnad självdeklaration är det bästa tillvägagångssättet. Således, med hjälp av en dator för att lämna in skatter är det första steget mot att eliminera revisionsrisk. Om du bor i USA, kom ihåg att IRS filer skatter med hjälp av ett datasystem. Därför måste alla skatter som inte datorgenererad kan orsaka IRS datorn att läsa en handskriven skatteblankett felaktigt. Om IRS datorn inte kan läsa din deklaration, så du kan granskas. Använda en pålitlig datorprogram för att förbereda din skatt är ett klokt val. Samma logik kan appliceras på alla länder som är beroende av ett datorsystem för att bearbeta deklarationer. Om du måste använda ett papper och en penna, vara säker på att din handstil är snygg och fri från skador.

Nästa, försöka vara så exakt som möjligt när det kommer till notering nummer. Allmänhet, runda tal är inte det bästa valet. Eftersom dessa nummer visas som skattningar snarare än exakta siffror, är det bäst att listan inte är avrundade. Dessutom alltid spara kopior av alla stora belopp som du kan göra. Till exempel, om du planerar att göra anspråk på skador på grund av en snöstorm, omfatta kopior av alla reparationer i din deklaration. Annars kan ditt krav misstänkt ut.

Även elektronisk arkivering är ett populärt sätt att påskynda processen skatt, denna typ av register kan också vara skadlig. Många skatt är övertygade om att lämna in en skatt formuläret elektroniskt faktiskt gör att människor på en högre revisionsrisk. Eftersom elektronisk arkivering är en typ av automatiserad process, människor som lämnar in elektroniskt kunna lägga in en revisionsperiod samt en ansökningsavgift cykel. Men arkivering elektroniskt kommer att säkerställa en snabbare självdeklaration.

Å andra sidan finns det ett stort antal skatteområdet som anser att ansökan elektroniskt är det bästa sättet att undvika revisionsrisk. Teorin bakom detta begrepp är att ansökan elektroniskt eliminerar den mänskliga faktorn, vilket kan höja en varning. Om du är osäker på eller inte arkivera elektroniskt, tala med en skatt professionell om-och nackdelarna med en elektronisk arkivering.

Slutligen, hyra en professionell revisor för att slutföra din deklaration kan vara dyrt, men denna typ av tjänster är ofta värt den extra kostnaden. Allmänhet, de som hyr skatt revisorer har lika stor revision risk än de som försökte att göra individuellt. I slutändan är det bästa sättet att undvika någon form av revision risk är att skapa en ordnad, exakt och detaljerad arkivering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.