Hur får jag ett personligt lån?

Det finns många sätt att få ett personligt lån. Flest val i vart man ska gå normalt tillhöra dem som bevisligen mycket bra till mycket bra kredit. Färre alternativ finns som droppar kredit värdering. Men även med dålig kredit det är möjligt, även om kanske ingen tillrådligt, för att få små lån.

På toppen av listan i hur man får ett personligt lån är banker, fackförbund krediter, sparande och lån och institutioner kallade peer-to-peer-lån. Med mycket bra kredit, kan människor kunna tillämpa på sin bank, Credit Union eller liknande och få en anständig erbjudande på ett personligt lån. Detta brukar ta några dagar för godkännande, men räntorna speciellt vid kreditföretag kan vara bra. De som vill ta lån med säkerhet med bättre priser kan ta en längre rutt och få ett eget kredit som tas bort från eget kapital i ett hem eller annan egendom, eller så kan refinansiera ett hem och samtidigt ta bort en del eget kapital. Ett annat alternativ är att delta i ett peer-to-peer-lån grupp att få ett personligt lån. Detta gör det möjligt för låntagarna att få små lån till relativt låga räntor. Människor investera pengar som långivare eller de ansöker om ett lån och bli en del av ett nätverk av låntagare och långivare. En del tycker att denna typ av grupp ett bra alternativ för investeringar. Credit betyg krävs för att delta är oftast ganska hög.

Om lånebeloppet krävs är liten, kan en person få ett personligt lån genom att skaffa ett konto kreditkort med en balans som behövs för att anpassa storleken på ett personligt lån. Återigen, kan folk få detta genom en bank, men de kan också titta online på kreditkort erbjuder för att hitta den mest fördelaktiga dem. Detta alternativ är inte tillgängligt för alla om de inte har bra kredit. Människor som behöver mycket högre lån beloppen inte skulle kunna få vad de behöver med ett kreditkort. De som inte har stor låntagare kan titta på kreditkort alternativet också. Detta är ännu mer tillgänglig för konsumenterna än blir personliga lån från banker eller peer-to-peer-lån, vilket kan kräva en relativt hög kreditvärdighet. Alternativt kan låntagare titta på andra utlåning företag som kommer att ge vad som anses vara en "högre" risk lån som har motsvarande högre ränta.

För dem som inte kan få kreditkort med ett tillräckligt högt belopp eller för att få ett personligt lån på någon annan typ är ett annat alternativ för dåliga krediter eller avlöningsdag lån typ . Dessa kan finnas tillgängliga på belopp upp till ca $ 1500 US dollar (USD), men de kan ta ut enorma arvoden till sitt ursprung lånet och under återbetalningstider, särskilt om lånet återbetalas i omgångar. Ett ytterligare alternativ skulle vara att försöka få lån från släkt och vänner, med ett tydligt avtal om återbetalning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.