Hur ansöker jag om ett Mortgage?

Den som vill ansöka om en inteckning måste göra några saker först under utarbetande, och sedan, när färdig, de har ett antal platser de kan se att tillämpa. Det rekommenderas för de flesta att det första steget att köpa ett hem inte ska leta efter en. I stället borde de flesta människor försöker få lånelöfte för finansiering så att de vet sin prisklass exakt och hur mycket de kan räkna med att betala på avbetalning i hus för ett visst pris. Dessutom har restriktioner på att få bolån skärpts betydligt sedan subprime bostadsbristen, och inte alla personer som ansöker om en inteckning har möjlighet att få ett.

De flesta föräldrar som vill ansöka om en inteckning bör först få en kredit rapport som talar om för dem kredit värdering och negativa uppgifter som får anges. Det är också viktigt att kontrollera riktigheten av rapporten och hantera eventuella felaktiga uppgifter som finns där innan de ansöker om hypotekslån. En bra kredit värdering anses nu vara över 700, och om beloppet är mindre kan folk vill kalla inteckning företag att se vilka företag som kommer att acceptera betyg som är mindre än 700. Antalet företag som finns att göra detta stadigt krymper, men en sökning på Internet kan hjälpa avslöja något.

Om kredit värdering checkar ut, måste de sökande också hålla ytterligare material hands att ansöka om en inteckning. De bör ha en aktuell betala påbörjad, en kopia av förra årets inkomstskatt rapport och en logg för arbete historia för de senaste tio åren. Arbete historia bör innehålla datum för sysselsättning och kontaktuppgifter för varje arbetsgivare. Människor kan också ha information om var de bodde under de senaste tio åren, och bör kunna ge information om bostäder de köpas eller hyras, och adressater hyresvärd och telefonnummer.

Nästa steg är att forskning inteckning företag, eftersom presumtiva låntagare bör söka efter bästa priser och minst antal restriktioner. Det är inte alltid klokt att ansöka om en inteckning i flera företag på en gång, eftersom alla får ta ut ansökningsavgifter som snabbt kan lägga upp. Det finns några olika sätt att bedriva forskning. Folk kan titta på nätet på olika erbjudanden Mortgage Company, och de kan även kontakta banker och andra långivare att få information om sina bostadslån som erbjuds. Låntagarna uppmanas att läsa allt det finstilta innan de gäller att göra vissa finns inga dolda kostnader i samband med att acceptera vissa inteckningar och de måste också jämföra priser för att få den bästa. När ett företag har valts, bör potentiella låntagare har all information på sidan så att de snabbt kan fylla i ansökningsblanketterna. Det finns viss oro som gäller för företag som finns på Internet, och detta kan vara motiverat. Som är intresserade av ett företag som erbjuder lån på nätet ska få sin fysiska adress och göra en del ytterligare forskning för att säkerställa att företaget är legitimt.

Första gången köpare kan ha extra resurser när de ansöker om en inteckning. Vissa länder erbjuder särskilda statliga lånepolicy program, vilket kan underlätta processen. En annan grupp som kanske kan få särskilda lån som är medlem av den militära och militära veteraner. De som hamnar i dessa grupper bör söka upp information om speciella erbjudanden innan de ansöker om en inteckning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.