Vad är omfattande täckning?

Heltäckande skydd är en typ av försäkring som oftast gäller försäkring av bilar. Det kan gälla andra saker också, och du ibland se försäkringslösningar erbjuder omfattande täckning på inköp av nya elektroniska objekt som mobiltelefoner. Om du har köpt omfattande täckning på en mobiltelefon eller annan elektronisk post och objektet skadas, särskilt genom sådan olycka släppa en telefon eller få repor på den, kanske du kan ha telefonen byts ut med lite extra kostnad. Som redan nämnts, i allmänhet att människor köper heltäckande som en del av sin bilförsäkring. I stället för endast enkla bilolyckor, kan denna typ av försäkring ersätta dig för skador eller till och med erbjuda dollar ersätta en uppgick fordonet i händelse att den skadas av saker förutom bilolyckor. Eventuella skador som kan omfattas av denna försäkring kan omfatta vind, översvämning, jordbävning eller väder skador av andra typer, eller i allmänhet andra oförutsägbara händelser där föraren eller ägaren inte kan hållas ansvarig.

Även helförsäkring kan vara frivilliga, kan det vara obligatorisk om du köper en bil med en automatisk lån. Många utlåning organ kräva låntagarna att genomföra omfattande täckning för lånets löptid. Personer som har köpt måttligt dyra bilar eller fordon lyx utan ett lån kan fortfarande vill köpa omfattande täckning för att skydda sina investeringar.

prisintervallet för helförsäkring är så varierande, att det är svårt att sätta en siffra på det . Några saker kan man få ner priset. Först kommer de flesta former av denna försäkring har en självrisk. Därför ersättning för skador på ditt fordon sparka i när de överstiger avdragsgilla betalning.

Vanliga avdragsgilla belopp include $ 250 US dollar (USD) och $ 500 USD per varje förekomst av skador. Generellt du betalar mer för omfattande täckning om din avdragsgill är lägre. En fördel med lägre självrisker är att vissa auto plåtslagerier får avstå från dem, om de måste göra stora reparationer på din bil. Vid prövningen avdragsgill, fundera över hur mycket pengar du har att eventuellt förlora eller behöva lägga om en bil blir allvarligt skadad. När kan du lätt råd med en hög självrisk, kan det vara meningsfullt att välja detta och därmed spara pengar på helförsäkring.

Dessutom bör du överväga värdet på din bil. När du inte gör utbetalningar på ett fordon, särskilt om bilen är inte värd mycket, kanske omfattande täckning i slutändan kostar mer än man skulle kunna spara. Det kanske inte är oerhört viktigt att köpa helförsäkring på en bil bara värt ett par tusen dollar, inom några år kan du betala mer för försäkringen än man skulle kunna ersätta eller reparera fordonet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.