Vad är ett företag kreditkort?

Also known as corporate kreditkort, är näringslivets kreditkort kredit konto utfärdats åt ett företag. Enskilda kort utfärdas till behöriga anställda och ledande befattningshavare i bolaget. I sin tur dessa individer är fria att använda korten för inköp godkänts av företaget. Beroende på vilken typ av kredit konto utvidgas till företaget, kan verksamheten kreditkort har en fastställd kreditgräns eller har någon kreditgräns införs.

Företagen använder ofta ett företag kreditkort för att påskynda handelstransaktioner viktiga affärsfunktioner. Till exempel, en försäljare som måste resa för att träffa med en potentiell kund inte behöva vänta på godkännande av en voucher eller för att få ett förskott från ekonomiavdelningen. Alla kostnader i samband med att resan kan belasta Corporate Card, sedan bryts ner och kategoriseras när resan är avslutad.

allmänhet, företag som använder sig av dessa kort utveckla särskilda riktlinjer som styr när och hur avgiften konto kan användas. Det är inte ovanligt att ett av de riktlinjer för att införa ett tak för det belopp för de avgifter som kan placeras på kontot för underhållande kunder, resor eller inköp av varor för användning på kontoret. Med riktlinjer i stället hjälpa företaget att mer effektivt spåra hur korten är bundna till centrala kreditkonto tas tillvara och att vidta lämpliga åtgärder om anställda utnyttja krediten privilegier.

stort sett alla verksamheter kan ansöka om ett företag kreditkort. Små företag samt stora företag ofta använder korten för att göra viktiga inköp och sedan betala för de köp som genererade intäkter från sina kunder. Home-baserade företag kan också ansöka om ett företag kreditkort och använder på ett liknande sätt. Medelstora företag samt stora företag ofta skapa ett företagskonto kreditkort för resor och underhållning, samt att betala för utbildning konferenser och evenemang för nyckelmedarbetare. En av de fördelar som förknippas med många business kreditkort program är någon typ av belöning för de företag som använder kontot. Belöningen kan komma i form av poäng som ges ut varje gång avgifter har betalats i sin helhet, eller en belöning kan vara en kontant-back bonus som gäller för återstoden av kortet varje gång en avgift görs. I vart fall kan förekomsten av ett bonusprogram för företaget att tänja resurserna när du använder kortet för att ordna företagets skuld på bästa sätt.

Som med alla typer av kredit konto, företag som vill skaffa ett kort företag kredit måste uppfylla särskilda kvalifikationer för att erhålla en god kreditgräns och lägre räntor. Emittenter av korten regelbundet status av verksamheten och justera förmåner och villkor i samband med kreditkonto detta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.