Vad är ett förbetalt Mastercard?

Prepaid MasterCard? används som vanliga kreditkort. Skillnad kreditkort, dock fungerar de inte på kredit. Pengar är lastas på kortet innan användning, och sedan kan laddas om när pengarna tar slut. Flesta kort ut en liten avgift när de först inköpta, och vissa kräver en avgift för att ladda om. Det finns många skäl att köpa ett förbetalt MasterCard?. De gör en fin present, och till skillnad från de flesta presentkort som bara kan användas i en butik, kan de användas var som helst som accepterar MasterCard? kreditkort. Kortet Mottagaren kan spendera sina pengar på olika platser och ge dem möjlighet att få vad de verkligen vill. MasterCard? presentkort finns i flera utföranden, vilket gör det enkelt att hitta ett kort som passar tillfället och mottagaren.

Prepaid MasterCard? presentkort är också utmärkt för resor. Pengar kan lastas på kortet innan du reser, och sedan tillbringade nästan var som helst när du anlänt till din destination. Det är mycket enklare än kontanthantering, och mycket säkrare, eftersom MasterCard? ger stöldskydd på sina presentkort. Om ditt presentkort försvinner eller blir stulet, MasterCard? kommer att ersätta det, tillsammans med ditt saldo.

För dem som inte har vanliga kredit-och bankkort, ett förbetalt MasterCard? kan vara ett sätt att göra online shopping. De flesta återförsäljare online behöver ett kreditkort för inköp. Utan ett kredit-eller betalkort, kan det vara omöjligt att köpa produkter online. Prepaid MasterCard? kan lösa detta problem, och även tillåter användare att handla på Internet utan bekymmer om identitetsstöld eller bedrägeri. Eftersom förbetalda kreditkort som inte är associerade med användarna namn eller personliga uppgifter, kan användarna handlar veta att deras finansiella information är säker. Det finns flera företag som erbjuder kontantkort genom MasterCard?. Dessa företag erbjuder kort med olika mönster, startavgifter, och gränser för hur mycket pengar som kan laddas ner. De flesta av dessa kort är återuppladdningsbart. Många av dessa kort acceptera direkta insättningar, så att användarna kan placera sina lönecheckar till korten för enklare utgifterna. Även dessa kort är inte lika säkra som de som inte är förknippade med användarnas personliga information, ger direkt insättning funktionen ett alternativ till traditionella banker.

Det finns flera skäl att använda ett förbetalt MasterCard?. De är ett bekvämt och säkert sätt att handla online eller medan på semester. Liknande kort erbjuds även av Visa?, American Express?, Och andra kreditkortsföretag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.