Vad är ett bevis på Försäkringsbarhet?

Bevis försäkringsbarhet är något som kan behövas när man ansöker om vissa former av medicinsk och oftare livförsäkring. I grunden innebär det att människor uppfylla normer som fastställts av försäkringsgivaren, som inte innebär betydande risk för att försäkringsgivaren. Det skulle också kunna kallas lämplighet att få försäkring baserad på företagets standard, och det är ofta visat sig igenom saker som läkarundersökningar.

Några livförsäkring planer med låga utbetalningar inte kräver någon form av bevis på försäkringsskyddet. Folk kan höra dessa marknadsförs så att det krävs ingen läkarundersökning. De fortfarande kan ställa frågor som en sökande måste sanningsenligt svara. Dessa kan inbegripa frågor om rökning, längd /vikt-förhållande, något tyder på allvarliga sjukdomar, och andra saker. När en person slutar ett frågeformulär, har försäkringsgivaren detta "bevis" och kan avgöra huruvida de skall erbjuda en försäkring planen till person, och till vilket pris de kommer att göra det. Det finns många företag som erbjuder liv-och sjukförsäkringar till anställda, och de kan ha några bevis försäkringsbarhet krav. Detta kan vara ett av de huvudsakliga fördelarna med företags-sponsrade försäkring. Speciellt med sjukförsäkring, kan en anställd inte kan undantas från registrering om han eller hon arbetar heltid och alla andra anställda är inskrivna, även om den anställde har flera sjukdomar och hälsotillstånd är dåligt. Beroende på regionala och lokala lagar, kan vissa företag ha möjlighet att sätta ett grepp om täcker befintliga villkor för en viss tid i planer sjukförsäkring.

Med livförsäkring erbjuds av en persons arbetsgivare, en viss täckning är normalt erbjuds utan bevis på försäkringsskyddet. Ibland politik belopp kan vara ganska generös, men de anställda kan bara få övre gränserna för politik om de lämnar in till läkarundersökningar eller fyll i ytterligare formulär. Detta skulle fortfarande ge en anställd viss täckning i lägre halter, men kan göra det svårt att uppnå högre nivåer av täckning. Återigen, detta är inte nödvändigtvis den regeln, och vissa arbetsgivare inte göra denna begäran. kan Tanken bevis försäkringsbarhet vara annorlunda tolkning av försäkringsbolag eller i en mängd unika inställningar. Varje företag baserar sin begreppet "ska täckas" person på graden av risk för att personen utgör. Uppenbarligen den person som minst sannolikt någonsin behöver, handikapp och /eller sjukförsäkring är mest gynnsamma och har bäst chans att få billiga politik. Han eller hon linjer fickan på försäkringsgivaren utan att det kostar en krona.

under en livstid, tenderar klienten att bli mindre gynnsam, förvärvar ett hälsoproblem eller två, och åldrar, vilket innebär att döden är mer sannolikt att inträffa. Tyvärr kan även livstid kunder förlora sin tjänst med försäkringsbolag eftersom de löper större risk att behöva försäkringen som de har betalat. De kommer sannolikt att se ökade kostnader eller har svårt att ge tillräckliga bevis försäkringsbarhet i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.