Vad är en variabel Death Benefit?

En variabel död fördel kan ges till din mottagare under två omständigheter. Du kan köpa något som kallas variabel livränta livförsäkring , där du kan ange att dina investerade pengar flyttas till olika investeringar. Om du dör innan livräntan har nått fullt värde, finns det vanligtvis ett lager utbetalning av livförsäkring som kan gå till mottagarna. är variabel livränta livförsäkring ofta kritiseras. Det har många avgifter, och om du lånar pengar mot det, du måste behålla kontot för din livstid, eller några pengar lånas automatiskt betraktas som skattepliktig inkomst. Detta kan vara ett hårt slag om du har investerat mycket i politiken (och du får välja hur mycket du investerar varje månad). Det liknar med en aktiefonder konto och en livförsäkring på samma gång. När det gäller dödsfall, den rörliga död fördel med denna typ av livförsäkring vanligen har en garanterad minsta garanterat belopp, men kan vara betydligt högre om dina investeringar prestera bra och du behöver inte ta pengar från kontot.

En annan typ av variabel död nytta som kan finnas tillgänglig som en form av livförsäkring är när ett försäkringsbolag investerar dina bidrag, tillsammans med andras bidrag, till olika investeringar som fonder. Du inte göra val om var du ska investera-det är upp till företaget. Som ett resultat kan döden förmån stiga eller sjunka beroende på hur väl dessa investeringar blomstra. De flesta företag erbjuder fortfarande ett minimibelopp för mottagarna. Om du föra en sådan politik för livet, kan det lägsta beloppet vara lägre än dina betalda totala beloppet, och det kan vara mycket mer om ett försäkringsbolag investeringar har blomstrat.

Oftast används termen rörlig död fördel användas i samband med variabel livränta livförsäkring. Ofta investeringar experter avråder från denna försäkring på grund av en mängd dolda avgifter, och för den som kanske planerar att låna mot denna typ av försäkring. Dessa avgifter kan omfatta försäljning provisioner och hantering av din investering, som kan uppgå till ca 2% per år, och en årlig avgift som bidrar till att betala för försäkring del och dödsfall, som kan vara upp till 1% av dina investeringar. Om dina investeringar inte presterar bra eller knappt utför alla pengar du kan gå förlorat i avgifter.

p

Många säljs på den rörliga livränta livförsäkring, eftersom de ser en möjlighet att lämna sina arvingar en mycket större utbetalning, och eftersom de är lovade tax-free sätt att låna mot dessa pengar i framtiden. Det är viktigt att notera att dessa pengar endast är skattefria så länge kontot förblir öppen. Om du låta kontot upphöra att gälla, eller max ut hur mycket du kan låna, kan du drabbas av en enorm skatt räkning under ett år som skulle vara förödande, eftersom den skulle representera alla dina tidigare lånat pengar. Investerare tyder tvärtom på att den som vill starta IRA räkenskaper eller penningmarknadsfonder konton och köpa separat försäkring som inte erbjuder en variabel död fördel. Den slutliga kostnaden är oftast lägre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.