Vad är en skatt underskottsavdrag?

En skatt underskottsavdrag är en teknik som används inom redovisning, vilket kan tillåta dig att rapportera förluster på upp till sju år efter att de inträffar (i de flesta fall) för att minimera betala skatt på ett år när ett företag eller en privatperson har haft en hög vinst. Ibland skattemässiga underskottsavdrag finns naturligt på grund av begränsningar för hur mycket av förlust som kan dras av ett visst år. Personer eller företag göra sedan vidarebefordra det belopp över denna gräns till nästa år att minska den totala skattebetalningar. Vid andra tillfällen, när skatten belopp är låga, helt eller delvis av förluster får dras av i ett år när någon eller några företag gör större vinster.

Användning av skattemässiga underskottsavdrag är lagligt, men kritiker av ett skattesystem ibland granska dess användning. "Spara" en enorm förlust år för att lindra beskattningen på stora vinster i ett senare år får betydligt lägre utbetalningar under året att skatten underskottsavdrag används. Det finns vissa nackdelar med att spara förlustbeloppen, though. En person som vill använda denna metod satsar på att ha ett lönsamt år där påstår inte alla nuvarande skattebortfallet närvarande är värt det. Om det lönsamma året aldrig inträffar, kan du fortfarande betala mer i skatt under ett år när vinsten inte var hög än vad du skulle göra om du inte använder ett underskottsavdrag förlustavdrag för att mildra dessa skatter när de inträffade först. Ibland har du inget val om när du ska använda underskottsavdrag skattebortfall. Om du är en självständig entreprenör och fil lista C tillsammans med din Internal Revenue Service (IRS) 1040, dina förluster under ett år kan vara högre än dina vinster. Enligt amerikanska skattelagar, något belopp av förlust över ett belopp som nollor ut dina vinster är direkt föras över till nästa år, förutsatt att du kom ihåg att kräva det. Särskilt i nystartade åren av ditt arbete som en oberoende leverantör, kan underskottsavdrag tillhandahålla ett sätt att minska de totala skatt. Att skapa ett företag som en oberoende leverantör, med alla dess inneboende kostnader, t. ex. inköp av materiel, kan vara dyrare än de pengar du kommer att göra från denna verksamhet under de första åren du bedriver verksamhet.

Det kan finnas några negativa konsekvenser av att använda ett underskottsavdrag förlustavdrag, särskilt för stora företag. Om du "spara" några av dina förluster att rapportera i ett år, kan din resultaträkning slut ser oattraktiva till investerare eller köpare av företagets aktier. Såvida investerarna insett att du har använt ett underskottsavdrag, kan de bedöma din verksamhet som inte är värdig investering eftersom det inte läggs upp goda vinster. För de företag som säljer aktier, kan underskottsavdrag avskräcka folk från att köpa aktier i ditt företag eller minska den samlade aktiekurserna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.