Vad är en personlig kredit?

En personlig kredit är ett oskyddat revolverande kredit som sökande kan använda på flera olika sätt. Personlig kreditramar förlängs genom banker, och de är ofta knutna till kontroll konton, så att de sökande kan använda personliga kredit som en förlängning av sitt vanliga bankkonto. Beloppet för krediten varierar, beroende på bank och kredit historia sökanden.

Oprioriterade krediter är krediter som ges utan krav på säkerhet. Kreditkort, till exempel, är ofta osäkra, till skillnad från bostadslån, som använder sig hem som säkerhet för lånet. Revolverande krediter är krediter med en löpande balans och betalning, snarare än en fast ränta på betalning. kan personuppgifter kreditlöften användas för saker som att köpa en ny bil, köpa möbler och hantering andra livet kostnader. Så snart en personlig kredit är aktiverad, börjar mottagaren att få månatliga rapporten som visar balansen, intresse och minsta betalning. Folk kan välja att betala av sina uppgifter, eller göra en avvägning, beroende på deras ekonomiska situation. När människor behöver en uppsättning summa för att hantera en oväntad kostnad, ofta välja mellan personliga lån och personliga rader kredit. Ett personligt lån är en fast summa som delas ut på en gång, med mottagaren är skyldig att ställa månatliga betalningar för hela lånets löptid. Däremot kan en personlig kredit skall användas och tillgänglig när som helst, med mottagaren tar så mycket eller så lite som behövs och de månatliga betalningar är inte inställd. En del människor föredrar flexibiliteten hos en personlig kredit till den mer restriktiva personligt lån.

mottagare kan få tillgång till en personlig kredit på olika sätt. Den kredit kan vara kopplat till ett checkkonto eller mottagaren kan ha kontroller eller kreditkort är kopplat specifikt med den personliga kredit. Kontanta överföringar mellan det personliga kredit och ett bankkonto kan också göras för att ställa medel till förfogande.

Den som vill ansöka om en personlig kredit kommer behöver fylla i en ansökan och genomgå en kreditkontroll. Stark kredit historia är den viktigaste faktorn för huruvida ansökan kommer att godkännas, med god kredit öka mängden av kredit.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.