Vad är en fastighetsfond Exchange?

ett fastighetsbolag utbyte är när en investerare får sälja en fastighet och återinvestera alla de aktier som de får från försäljning till en annan fastighet utan att känna igen någon av vinsten från försäljningen. Detta innebär att om en investerare säljer en fastighet och sedan vänder sig om och köp en annan fastighet med alla dessa resultat, kan de skjuta upp skatten betalas från den ursprungliga försäljningen. finns fördelar med att genomföra en fastighets-utbyte , såsom möjligheten att öka investerares nettoförmögenhet, eller förmågan att skapa en mer positiv fastighetsbestånd som kommer att uppfylla investerarnas nuvarande och framtida fastighets-och finansiella mål. i en fastighet utbyte, måste egendomen köps med intäkterna av försäljningen så kallat "som natura" egendom. Detta innebär att de är likadana i fråga om egenskaper, inte kvalitet. Detta gäller oberoende av om egendomen förbättras. Det är viktigt att notera att fastigheter i USA inte är som natura fastigheter med fastigheter utanför USA. En annan viktig sak att göra här är att "som natura" egendom inte nödvändigtvis betyda en enda familj bostadsfastighet i utbyte mot en enda familj bostadsfastighet. Så om en investerare inte längre vill äga en multi-familjens bostad, kan man fortfarande hitta en likadan natura "egendom att återinvestera i.

Många investerare i både kommersiella och bostadsfastigheter tenderar att bli förvirrad över hur en fastighets utbyte verk och tenderar att förlora mycket pengar i skatt som skulle ha kunnat undvikas. Medan en person inte kan föra en fastighet utbyte i samband med sin huvudsakliga hemvist, kan det göras på något förvaltningsfastigheter. Det innebär att om en person äger en duplex, till exempel, där ägaren bor i en del av duplex, kan de sälja den andra delen av duplex och köpa en likadan natura "egendom för att skjuta upp skatt på den del av egendomen.

För att undvika att betala skatt på fastigheter förvaltningsfastighet, är det viktigt att en investerare tala med en revisor eller fastighet ärendet om deras behov och mål. Detta är det mest effektiva sättet att klara ut eventuella missförstånd att en investerare kan få i samband med fastighets-utbyte och att se till att få ut det mesta av sin investering, och pengar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.