Vad är en fastighet Assessment?

Property bedömning är en process där en fastighet inspekteras för att bestämma dess värde för beskattning. Bedömningen utförs av en statlig tjänsteman eller ett organ som har ett kontrakt med regeringen. När en fastighet byter ägare, är värdet vanligen antas vara försäljningspriset, och en skattesats kommer att baseras på detta. Fastighetsägare kan också uttryckligen begär en bedömning om de anser att deras skattesats är orättvis.

Property bedömning är inte riktigt samma sak som bedömning. Även om båda används för att komma fram till en uppskattning av värde, är bedömningar används annorlunda. Försäkringsbolagen kan beställa en bedömning innan du täcker ett hus, för att bekräfta att politik är lämplig för hemmet. På samma sätt kan man också begära en bedömning för att fastställa ett rimligt pris för en fastighet. Värderingsmannen försöker fastställa ett skäligt marknadspris, räkna ut hur mycket ett hus kommer att sälja i den givna marknadsvillkor, får och överväga frågor som jämförbara fastigheter till salu. i en fastighet bedömning, verifierar en inspektör att egendomen är där det är tänkt att vara, de mycket och fysiskt inspekterar fastigheten. Bedömaren bestämmer värdet på grund av saker som egendomen skick, bekvämligheter, storlek, läge, och så vidare. Detta värde används som Grundnivån för beräkningen av skatt, vilket gör det viktigt att bekräfta att det är korrekt. I vissa regioner kan bedömare noterar också problematiska förhållanden som bör uppmärksammas av myndigheter kod verkställighet.

Värdet på en fastighet kan falla oväntat. Folk betalar höga taxeringsvärden får begära att en fastighet utvärdering utföras för att justera värdet på hemmet för beskattning. På samma sätt kan statliga tjänstemän för en bedömning om de anser att fastighetens värde har ökat markant och en anpassning kan vara nödvändig. Justeringar är utformade för att hålla skatter som betalats för en fastighet på en rimlig nivå.

Man kan se det aktuella taxeringsvärdet på en fastighet på skatteområdet uttalanden. Dessa uttalanden är utfärdade av den gren av lokala myndigheter hanterar fastighetsskatt, och den bör innehålla en detaljerad uppdelning av skattesatserna. Till exempel kan någon som betalar en fast fastighetsskatt för regionen, tillsammans med en skola skatt, en brand distrikt skatt, och en särskild bedömning skatt till staden hon eller han lever i. Denna byrå också hanterar uppgifter egendom bedömning, och för register om utvärderingens resultat, om folk är intresserade av att veta hur en bedömare kommit fram till ett speciellt nummer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.