Vad är en Timeshare Exchange?

en andelslägenhet utbyte är oftast en engångsavgift handel för tid i en annan timeshare utväg. Detta kan ske på flera olika sätt som kan bero på var en person som ursprungligen köper timeshare egendom. En annan sak som folk kan folk göra är att hyra ut sin timeshare till någon som inte nödvändigtvis är knuten till någon timeshare företag. Som nämnts kan en andelslägenhet byta arbete inom ett antal olika sätt. När folk köper en timeshare, de ofta köper en från ett företag som äger andelslägenheter någon annanstans. Detta är ofta ett försäljningsargument. som ägare i det särskilda bolag, kan timeshare innehavare har möjlighet att ta en vecka semester någon annanstans, på en annan av timeshare företagets fastigheter. De gör i regel att begära att bolaget, genom en mängd olika fördefinierade sätt, och företaget matchar dem med en fastighet på en annan plats, och när ägaren vill semester. Typiskt de två egenskaperna är ungefär samma kvalitet, om man äger en tre sovrum timeshare det är vad de skulle hyra någon annanstans. Samtidigt som den som går igenom en timeshare utbyte på semester någon annanstans, de ger upp användningen av sina egna timeshare för året. Nu någon annan som äger en fastighet med företaget kan komma använda den för den veckan. Dessa utbytesprogram tenderar att fungera bra eftersom man ofta vill semester på en annan plats och känner sig begränsad om den enda plats de får åka är en timeshare egendom. Det andra sättet timeshare utbyte verk liknar bostadsbyte. Människor att gå till ett självständigt bolag och sätta deras timeshare upp för utbyte samtidigt söka efter en de vill använda. Detta kan ibland kräva mer gissningar, och timeshare för timeshare matchning kanske inte alltid är helt lika. När ett tidsdelat boende utbyte sker när ett företag äger samtliga fastigheter, det finns bättre kvalitetskontroll och en förväntad nivå av komfort. Detta är inte helt garanterad när en tredje part företag gör motsvarande. En del företag köra ett system där folk betalar mer för poäng eller poäng. Dessa kan resultera i bättre och bättre matcher eller mer lyxiga timeshare boende utbyte. Det finns vissa människor som tycker att denna extra investering löjligt, eftersom de är redan köpt sin timeshare och betalar årliga avgifter för underhåll på den.

m. fl. inte har något emot den extra kostnaden, men en sak folk ska titta efter om de använder en utomstående företag är en garanti eller försäkring. Vem betalar om det okända värmeväxlare kommer i ägarens tidsdelat boende och skadar den? Tredje part Företaget bör klart definiera regler om vad som händer om ett utbyte går snett.

Timeshare hyra är inte detsamma som timeshare utbyte, men det kan vara ett bra alternativ att bo på hotell, motell, eller hyresbostäder. Timeshare ägare hyr ofta deras egenskaper för en vecka, och det finns många företag som erbjuder dessa hyror. Priserna kan verkligen bero på läge och kvalitet tidsdelat boende, men eftersom många av dessa har full kitchens, många människor tycker att de sparar lite pengar genom att äta ute mindre. Bra kvalitet uthyrning, dock tenderar att vara ungefär lika i pris som högkvalitativa hotell i samma område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.