Vad är en Stafford studielån?

En Stafford studielån är ett statligt utfärdade lånet tänkt att betala för college undervisning och student uppehälle. Ges kvalificerade studenter vid amerikanska universitet, kan Stafford studielån hjälpa till att täcka kostnader för college, åtminstone fram till examen. Stafford lån har en fast ränta, och kan vara subventionerad, subventioner eller delvis subventionerad att underlätta återbetalningen. Att ansöka om Stafford studielån, måste blivande studenter fyller i en federal Ansökan om studiestödsnämnden, eller FAFSA. Ansökan brukar ägnas high school och fortsätter studenter mellan januari och mars, även om sökande kan också fylla i hela formuläret online. Frågeformuläret är mycket detaljerad och kräver information om finansiell ställning och historia, data familj, betyg och vad skolor studenten överväger gå. De flesta ansökningarna beror halvårsskiftet, och studenter kan få ett brev eller e-post med uppgifter om de förväntade ekonomiska bidrag och ekonomisk ersättning. En av de vanligaste federala studielån är Stafford studielån tillgänglig för både studerande på alla nivåer. Det finns gränser för hur mycket en student kan låna varje år, även om den ökar något varje år. Forskarstuderande har vanligen en mycket högre övre gräns för upplåning, eftergymnasial utbildning tenderar att kosta mer och uppehälle kommer att öka.

De flesta elever kommer att sluta med en blandning av subventionerad och subventioner Stafford studielån. Subventionerade lån innebär att staten betalar ränta medan eleven är i skolan minst halvtid. Med subventioner lån, börjar ränta omedelbart, vilket ger en mycket högre total skuld efter examen. Ekonomiskt stöd experter uppmana studenter med subventioner Stafford studielån för att försöka betala räntan kontinuerligt medan i skolan, i syfte att minska den totala skulden.

Det finns olika metoder för att återbetala en Stafford studielån efter examen. Studenter kan betala tillbaka lånen under en period av år med vanliga schemalagda betalningar. Återbetalning kan göras även mängder, eller kan grundas på inkomst och öka lönerna går upp. Om det efter examen, konstaterar en elev att de inte kan betala tillbaka ett lån, finns ett antal alternativ som gör att studenten kunna försena utbetalningen. Vara försiktig, men när du använder dessa alternativ, eftersom ränta som normalt fortsätter att ackumuleras på avbetalning lån, och den totala skulden bara kommer att öka med tiden. Om betalning kan göras, är det oftast bäst att börja så snart som möjligt för att undvika eventuella påföljder och minska den totala skulden återbetalas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.